شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

شلیک اخطار «اف-۱۶» به هواپیمای در حال پرواز هنگام حضور بایدن در مراسم ۱۱ سپتامبر

نیروی هوایی آمریکا از شلیک اخطار یک جنگنده «اف-۱۶» برفراز شهر «آنکوریج» در ایالت آلاسکا هنگام حضور «جو بایدن» به مناسبت یادبود ماجرای ۱۱ سپتامبر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۳ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 12
کد خبر: ۲۰۳۷۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقامات نظامی آمریکا روز سه شنبه گفتند که یک فروند هواپیمای کوچک که بدون هماهنگی وارد حریم هوایی مکان حضور رئیس جمهور آمریکا شده بود توسط توسط یک جت «اف-۱۶» رهگیری شد و خلبان به عنوان هشدار به سمت آن شراره‌های منحرف کننده شلیک کرد.

به گزارش وبگاه «استرایپس» ستاد فرماندهی نیروی هوایی ایالات متحده اعلام کرد که این هواپیما از نوع «پایپر سوپرکلاب» ساعت ۱۱:۵۰ صبح دوشنبه به وقت محلی وارد حریم هوایی محافظت شده «آنکوریج» در ایالت آلاسکا شد و به دنبال کشف شدن آن توسط بخش هوانوردی توسط یک جت اف-۱۶اسکورت شد.

دراین حادثه هواپیمای جنگنده برای جلب توجه خلبان شراره‌های منحرف کننده (فلر) شلیک کرد. جو بایدن برای سخنرانی به مناسبت ماجرای ۱۱ سپتامبر به این شهر سفر کرده بود. مقامان نظامی آمکریکا به دلایال امنیتی به جزئیات بیشتر این حادثه اشاره‌ای نکرده‌اند.

ایر فورس وان، هواپیمای ریاست جمهوری آمریکا بعدازظهر دوشنبه «آلاسکا» را بدون حادثه ترک کرد.

پیشتر نیز چنین حوادثی در آمریکا اتفاق افتاده بود به طوریکه در یک مورد جنگنده‌های ارتش این کشور برای رهگیری یک هواپیما که حریم هوایی «واشنگتن دی‌سی» پایتخت آمریکا را نقض کرده، ماموریتی انجام دادند. در پی این اتفاق، در کاخ سفید وضعیت امنیتی و منع تردد اعلام و برای کنگره هم دستور تخلیه امنیتی صادر شد.

کمتر از ۳۰ دقیقه بعد، نیروی هوایی آمریکا بدون ارائه توضیحات بیشتر، اعلام کرد که پرنده متجاوز، «متخاصم» نبوده است. همزمان با سفید اعلام شدن وضعیت، دستور منع تردد کاخ سفید و تخلیه کنگره هم لغو شد. / فارس

ارسال نظر