دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

امضای توافقنامه راهبردی امنیتی و اقتصادی میان آمریکا و بحرین

آمریکا و بحرین در جریان سفر ولیعهد این کشور به واشنگن، توافقنامه راهبردی امنیتی و اقتصادی امضا خواهند کرد که قرار است سطح تعهد امنیتی واشنگتن به منامه را افزایش دهد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۹ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 11
کد خبر: ۲۰۳۶۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ وب‌سایت آمریکایی اکسیوس به نقل از منابع آگاه گزارش داد که انتظار می‌رود «سلمان بن حمد آل خلیفه» ولیعهد و نخست‌وزیر بحرین، توافق راهبردی امنیتی و اقتصادی با آمریکا را در سفر هفته جاری به واشنگتن امضا کند.

بر اساس گزارش اکسیوس، ولیعهد بحرین در این سفر همچنین با آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه، لوید آستین وزیر دفاع و جیک سالیوان مشاور امنیت ملی دیدار آمریکا خواهد کرد.

منابع آگاه افزودند: توافق راهبردی آمریکا و بحرین بیش از یک سال است که در حال آماده سازی است و شامل تعهد آمریکا به رایزنی و ارائه کمک در صورت مواجهه بحرین با یک تهدید امنیتی قریب الوقوع می‌شود. این توافقنامه از نظر قانونی الزام آور خواهد بود، شامل یک تعهد امنیتی است و چارچوب کلی شراکت اقتصادی بین آمریکا و بحرین و همچنین همکاری در زمینه فناوری‌های قابل اعتماد را ترسیم می‌کند.

این منابع همچنین توضیح دادند که با این حال، توافق راهبردی بین واشنگتن و منامه شامل تعهد ماده ۵ مشابه ناتو نیست که آمریکا را ملزم می‌کند هر گونه حمله به بحرین را به عنوان حمله به آمریکا تلقی کند.

منابع آگاه به این نکته نیز اشاره کردند که دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا می‌خواست از این توافق به عنوان چارچوبی برای توافقات مشابه با سایر کشور‌های منطقه استفاده کند. / روسیا الیوم

ارسال نظر