پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

شمار کشته‌های سیل «درنه» در لیبی به ۵۲۰۰ نفر رسید

شمار کشته‌های سیل «درنه» در لیبی به ۵۲۰۰ نفر رسید سخنگوی وزارت کشور دولت مکلف از سوی پارلمان لیبی اعلام کرد که تعداد کشته‌های سیل در «درنه» بر اثر طوفان «دنیل» به ۵۲۰۰ نفر رسیده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 12
کد خبر: ۲۰۳۸۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ طارق الخراز، سخنگوی وزارت کشور دولت مکلف از سوی پارلمان لیبی اعلام کرد که تعداد کشته‌های ناشی از طوفان «دنیل» و جاری‌شدن سیل در «درنه» به ۵۲۰۰ تن رسیده و ممکن است تعداد کشته‌های این سیل تنها در درنه به بیش از ۱۰ هزار نفر برسد.

این مقام لیبیایی که از ورودی شهر «فاجعه‌زده» درنه در شرق لیبی با آناتولی گفتگو می‌کرد در ادامه افزود: بسیاری از اجساد هنوز از آب دریا گرفته نشده‌اند.

سخنگوی وزارت کشور دولت مکلف از سوی پارلمان لیبی اعلام کرد: تعداد افرادی که امروز پس از شناسایی توسط خانواده‌هایشان به صورت رسمی دفن شده‌اند به ۱۳۰۰ نفر می‌رسد.

الخراز در ادامه افزود: در نتیجه این طوفان، برخی خانواده‌ها به طور کامل جان باخته‌اند، به همین دلیل بسیاری از کشته‌ها شناسایی نشده‌اند و هنوز نمی‌توان آن‌ها را دفن کرد.

وی در ادامه تصریح کرد: تعداد اجسادی که از آب گرفته نشده‌اند زیاد است و تیم‌های تخصصی امداد و نجات اعزامی از سوی ترکیه، امارات و مصر در حال اقدام برای از آب‌گرفتن اجساد جان‌باختگانی هستند که در نتیجه سیل به داخل دریا کشیده شده‌اند.

گفتنی است روز یکشنبه، طوفان «دنیل» شرق لیبی از جمله شهر‌های بنغازی، البیضاء، المرج، سوسه و درنه را درنوردید و هزاران کشته و ناپدید و ویرانی بسیاری از زیرساخت‌های این مناطق را در پی داشت. / آناتولی

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار