وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

توضیحات رهبر کره‌شمالی درباره علت سفر به روسیه

رهبر کره شمالی بعد از ورود به خاک روسیه، گفت که سفرش به این کشور، نمود آشکاری است از اینکه پیونگ‌یانگ اهمیت راهبردی روابط دوجانبه با مسکو را در اولویت خود قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۹ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 13
کد خبر: ۲۰۳۸۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، دولت کره شمالی بامداد چهارشنبه ورود «کیم جونگ اون» رهبر این کشور به شهر مرزی «خاسان» در خاک فدراسیون روسیه را تایید کرد.

 

کیم بعد از پیاده‌شدن از قطار زره‌پوش مخصوص خود، گفت که سفرش به روسیه، مهر تایید آشکاری است بر اینکه کره شمالی اهمیت راهبردی روابط دوجانبه با مسکو را در اولویت خود قرار داده است.

 

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ»، اظهارات کیم در حالی بیان شد که انتظار می‌رود سران کره شمالی و روسیه برای اولین بار در چهار سال اخیر با یکدیگر دیدار کنند تا در مورد قرارداد احتمالی تسلیحاتی گفتگو داشته باشند.

 

با این حال، هنوز مشخص نیست کیم و «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه دقیقاً چه زمانی و در کجا دیدار خواهند کرد، اگرچه برخی رسانه‌های خارجی می‌گویند که این نشست احتمالاً روز چهارشنبه در فرودگاه فضایی وستوچنی در استان آمور برگزار می‌شود.

 

بامداد سه‌شنبه بود که دولت کره شمالی ضمن تایید سفر رهبر این کشور به روسیه با قطار مخصوص خود، گفت که مقام‌های نظامی و سران ارشد حزب حاکم او را در این سفر همراهی می‌کنند.

 

پیش از این نیز «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا مدعی شد که دولت روسیه از کره شمالی کمک نظامی برای جنگ اوکراین درخواست کرده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار