ثبت نام خودروهای وارداتی شهریور ۱۴۰۵؛ شرایط، مبلغ حساب و لیست خودروها پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟

آغاز ساخت ۱۱۰ هزار مسکن طرح ملی با دستور رئیس جمهور از امروز

آغاز ساخت ۱۱۰ هزار مسکن طرح ملی با دستور رئیس جمهور از امروز وزیر راه و شهرسازی از آغاز ساخت ۱۱۰ هزار مسکن طرح ملی با دستور رئیس جمهوری طی امروز خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 27
کد خبر: ۲۰۳۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، محمد اسلامی با اشاره به آغاز ساخت 110 هزار واحد مسکن در طرح ملی با حضور و دستور رئیس جمهور اظهار کرد: طرح اقدام ملی شامل 400 هزار واحد مسکونی است که در سراسر کشور بعد از رونمایی تاکنون 60 هزار واحد توسط همکاران ما آغاز شده و بخشی از آن هم توسط بخش خصوصی و شرکت های سازنده اجرا می‌شود.

 

وی یادآور شد: رئیس جمهور در یکی از پروژه‌های 2000 واحدی تهران حضور پیدا کرده و این پروژه به عنوان یک مرکز برای شروع همزمان 110 هزار واحد مسکونی در سراسر کشور آغاز می شود.

 

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه این پروژه از همان خانواده طرح اقدام ملی است، تصریح کرد: نکته حائز اهمیت در این طرح آن است که 3 نوع تولید مسکن را پوشش می‌دهد که برای بافت‌های فرسوده، کلانشهرها و شهرهای جدید اجرا می‌شود و در هدف برنامه قرار دارد.

 

وی افزود: عملیات ساختمانی تعدادی از آنها از امروز به دستور رییس جمهوری آغاز می شود و برای تعدادی دیگر هم کار آماده‌سازی زمین انجام می‌شوذ. یک قطعه زمین بزرگ به مساحت چند ده هکتار که خیابان‌کشی و آماده سازی می‌شود. پیمانکاران و سازندگان در قطعات آن مستقر می شوند تا بتوانند عملیات ساختمانی را شروع کنند.

 

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: بنابراین از روز سه شنبه دو نوع شروع کاراتفاق خواهد افتاد که امیدواریم با فراخوانی که داده شده و در یکی، دو هفته آینده هم توسط سازمان ملی زمین و مسکنُ زمین اختصاص داده خواهد شد تا این امکان وجود داشته باشد که اراضی دیگری را هم معرفی کنیم تا عملیات اجرایی 400 هزار واحد تا پایان سال شروع شود.

 

اسلامی درخصوص اینکه در چه بازه زمانی این طرح به پایان خواهد رسید و آماده تحویل می شود، گفت: برنامه ریزی صورت گرفته دو ساله بوده و امیدواریم قبل از پایان دولت دوازدهم مردم در این خانه ها مستقر شوند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار