تیم تروریستی سلطنت‌طلبان در نورآباد به دام افتاد دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت/ چرا محسن رضایی به جلسه آمد؟ ماجرای بارداری دوقلوی زهرا حدادعادل و مرگ یکی از جنین‌ها فوری/ فعال شدن پدافند در قشم/ پرنده متخاصم رهگیری شد توضیح سخنگوی ارتش درباره احتمال تجاوز زمینی آمریکا خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد

لوایح دولت برای افزایش مدت اعتبار گذرنامه‌ها و مبارزه با قاچاق اسلحه

لوایح دولت برای افزایش مدت اعتبار گذرنامه‌ها و مبارزه با قاچاق اسلحه سخنگوی دولت گفت: لایحه‌ای به مجلس می‌رود که مدت اعتبار گذرنامه‌ها برای افراد بالای ۱۵ سال، از ۵ به ۱۰ سال افزایش خواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 13
کد خبر: ۲۰۳۹۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، علی بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: تعداد سینماهای کشور در ابتدای دولت از 500 به بیش از 700 سینما افزایش داشته است.

 

وی افزود: هیات وزیران در جلسه روز یکشنبه با پیشنهاد وزارت دادگستری با تصویب لایحه معاهده انتقال محکومان بین ایران و ازبکستان موافقت کرد. هم‌چنین پیشنهاد وزارت اقتصاد برای تسویه دیون دولت به سازمان تامین اجتماعی تصویب شد و این بخش دیگری از بدهی است که از محل سهام‌های مختلف دارد پرداخت خواهد شد.

 

سخنگوی دولت با بیان اینکه با برنامه خوب بانک مرکزی شاهد کاهش ناترازی بانک‌های در سال‌های آتی خواهیم بود، اظهار داشت: در جلسه امروز دولت برای تسهیل ترددهای به خارج از کشور مصوبه‌ای داشتیم که طبق آن لایحه‌ای به مجلس می‌رود که مدت اعتبار گذرنامه‌ها برای افراد بالای 15 سال، از 5 به 10 سال افزایش خواهد یافت. ضمنا برای تقویت مبارزه با قاچاق اسلحه، مهمات و مواد ناریه نیز یک لایحه به مجلس خواهد رفت که امروز به تصویب رسید.

 

بهادری‌جهرمی در پاسخ به سوالی درباره برخی اخبار مربوط به فاسد شدن برخی ذرت‌ها در استان همدان نیز عنوان کرد: درباره انبار محصولات کشاورزی در استان همدان و برخی شایعات نیز می‌گویم که کالاهایی که برای انبارها ذخیره می‌شود، اکثر این ذرت‌ها مصرف دامی دارد و حجم واردات در کالاهای اساسی زیاد است و مستمرا این انبارها پُر و خالی می‌شود. این یک روال معمولی است و همه این‌ها در بدو ورود به کشور از سوی سازمان‌های مربوطه ارزیابی‌های لازم می‌شود و وقتی به انبار می‌رود هم مورد بررسی قرار می‌گیرد.

 

وی ادامه داد: این روال معمول و طبیعی است در این حجم بسیار گسترده، برخی آفات پدید آید و به مصارف مختلف می‌رسد. می‌خواهیم که نهادهای تخصصی درباره این موارد اظهارنظر کنند. نباید درباره یک سیلو در همدان در میان این تعداد زیاد سیلوها در کشور، ذهن مردم آشفته شود/ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار