المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

موافقت وزارت خارجه آمریکا با فروش «اف-۳۵» به کره جنوبی

موافقت وزارت خارجه آمریکا با فروش «اف-۳۵» به کره جنوبی سازمان همکاری دفاعی پنتاگون از موافقت وزارت خارجه آمریکا با فروش ۲۵ فروند جنگنده‌ اف-۳۵ به ارزش ۵ میلیارد دلار به کره جنوبی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 14
کد خبر: ۲۰۴۰۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه تجارت تسلیحات آمریکایی و اقدامات تحریک‌آمیز واشنگتن در منطقه شرق آسیا، آمریکا این بار با فروش جنگنده‌های نسل جدید به کره جنوبی موافقت کرد.

 

وزارت امور خارجه آمریکا شامگاه چهارشنبه با فروش ۲۵ فروند جنگنده «اف-۳۵» به ارزش ۵ میلیارد دلار به کره جنوبی موافقت کرد؛ اقدامی که می‌تواند اعتراض کره شمالی را در پی داشته باشد.

 

سازمان همکاری دفاعی پنتاگون طی بیانیه‌ای از موافقت وزارت خارجه آمریکا با فروش جنگنده‌های پیشرفته اف-۳۵ به کره جنوبی خبر داد.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» در این بیانیه آمده است: «وزارت امور خارجه فروش احتمالی هواپیماهای جنگی اف-۳۵ و تجهیزات مربوطه به جمهوری کره را به مبلغ تقریبی ۵.۰۶ میلیارد دلار تأیید کرده است».

 

پنتاگون همچنین گفت که کره جنوبی حداکثر ۲۵ فروند جنگنده، و همچنین موتور، تجهیزات الکترونیکی و خدمات پشتیبانی فنی درخواست کرده است.

 

این وزارتخانه با بیان اینکه سئول هم‌اکنون تعدادی اف-۳۵ در ناوگان نیروی هوایی خود دارد، مدعی است که فروش این جنگنده‌های نسل جدید به کره جنوبی، تعادل اساسی نیروهای نظامی در منطقه شرق آسیا را تغییر نخواهد داد.

 

در این بیانیه آمده است: «این فروش جنگنده‌ها، توانایی جمهوری کره را برای رویارویی با تهدیدات فعلی و آتی با ارائه قابلیت دفاعی معتبر برای جلوگیری از تجاوز در منطقه و تضمین قابلیت همکاری با نیروهای آمریکایی، بهبود می‌بخشد».

 

موافقت آمریکا با فروش اف-۳۵ به کره جنوبی، با آزمایش‌های موشکی بالستیک کره شمالی و سفر «کیم جونگ اون» رهبر این کشور به روسیه و دیدار با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور آن همزمان شده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار