پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

رئیسی: امروز کشور به برکت خون شهدا بیش از هر زمان دیگری امنیت دارد

رئیس‌جمهور در دیدار با خانواده شهیدان امیراحمدی با اشاره به قساوت و بی‌رحمی دشمنان و برخی پادوهای آنان در به شهادت رساندن شهدای مدافع امنیت در اغتشاشات سال گذشته تصریح کرد: امروز به برکت خون این شهدا کشورمان بیش از هر زمان دیگری امنیت دارد و همه ما وظیفه داریم نسبت به آرمان بلند این شهیدان وفادار بمانیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۵ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 14
کد خبر: ۲۰۴۰۴۵

به گزارش راهبرد معاصر. آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر امروز پنجشنبه و همزمان با سالروز رحلت نبی مکرم اسلام (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع)، با حضور در منزل شهیدان روح‌الله و سلمان امیراحمدی با مادر و دیگر اعضای خانواده این دو شهید امر به معروف و مدافع امنیت دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

رئیس جمهور در این دیدار با اشاره به شکست مفتضحانه پروژه دشمنان برای به آشوب کشاندن کشور و متوقف ساختن پیشرفت‌های نظام و انقلاب اسلامی در جریان اغتشاشات سال گذشته گفت: امروز فضای کشور در همه عرصه‌ها فضای کار، تلاش، مجاهدت و پیشرفت بوده و دشمنی که با فتنه و آشوب به‌دنبال متوقف ساختن حرکت رو به پیشرفت کشور و انقلاب بود، در وضعیت نا امیدی و افول است.

 

آیت‌الله رئیسی با اشاره به قساوت و بی‌رحمی دشمنان و برخی پادوهای آنان در به شهادت رساندن شهدای مدافع امنیت در اغتشاشات سال گذشته تصریح کرد: امروز به برکت خون این شهدا کشورمان بیش از هر زمان دیگری امنیت دارد و همه ما وظیفه داریم نسبت به آرمان بلند این شهیدان وفادار بمانیم.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه خانواده معظم شهدا پرچم‌های برافراشته ایثار و شهادت در سراسر کشور هستند، افزود: این پرچم‌ها همواره باید برافراشته نگه داشته شود تا همچنان یاد شهید و شهادت و ایثار و گذشت در کشور باقی بماند.

 

آیت‌الله رئیسی با تاکید بر اینکه همه مدیران و مسئولان نیز باید بدانند که امنیت کشور و جایگاه امروز آنان مرهون خون شهدا و از خودگذشتگی آنهاست، افزود: ایستادگی و صلابت ملت ایران، به‌ویژه خانواده معظم شهدا، نوید دهنده آینده‌ای بسیار روشن برای انقلاب اسلامی است.

 

شهید سلمان امیراحمدی از شهدای مدافع امنیت است که در اغتشاشات سال گذشته در منطقه 17 تهران به شهادت رسید.

 

فرزند دیگر این خانواده، شهید روح‌الله امیر‌احمدی نیز سال 85 در راه امر به معروف و نهی از منکر به شهادت رسیده بود.

 

همچنین مرحوم حسینعلی امیراحمدی پدر شهیدان امیراحمدی نیز پس از یکبار جانبازی به دست منافقین و چندین بار مجروحیت در دفاع مقدس، در اسفند سال 98 درگذشت./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر