ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟ سفر خبرساز دختر و داماد پزشکیان به قزاقستان/ دفتر رئیس‌جمهور واکنش نشان داد + تصاویر سفر

آیت‌الله رئیسی: راه اندازی قطار سریع السیر تهران مشهد از اولویت‌های کشور است

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه راه اندازی قطار سریع السیر تهران به مشهد از اولویت‌های کشور است، گفت: استاندار خراسان رضوی پیگیری‌های خوبی دراین باره داشتند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۳ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 15
کد خبر: ۲۰۴۱۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛آیت‌الله رئیسی سید ابراهیم رئیسی عصر امروز ۲۴ شهریورماه در دیدار با مدیران کشوری، استانی و دستگاه‌های خدمت‌رسان به زائران رضوی در تالار ولایت حرم مطهر رضوی، اظهار کرد: ما به عنوان مسئول وظیفه داریم تدارک لازم برای انجام یک زیارت ارزان، آسان، دلنشین و سازنده را ببینیم و فراهم آوردن چنین زیارتی وظیفه ماست.

وی ادامه داد: دهه آخر صفر یکی از قله های زیارت است و همانطور که امروز مدیران ملی نیز برای این خدمت‌رسانی بسیج شده‌اند، در سایر ایام اوج حضور زائران نیز باید چنین اقداماتی برنامه‌ریزی شود.

رئیس جمهور بر پیگیری مصوبات کارگروه ملی زیارت تاکید کرد و افزود: باید نیازهای مشهد و زائران را به درستی احصا کنیم و برای رفع آنان برنامه‌ای با زمانبندی مشخص داشته باشیم.

رئیسی یکی از این نیازها را احداث پارکینگ های جدید در مسیرهای منتهی به حرم مطهر دانست و عنوان کرد: برای احداث حداقل چهار پارکینگ در مسیرهای منتهی به حرم مطهر رضوی به یک بررسی فوری نیاز داریم. در استان کارگروهی تشکیل و مکان‌یابی لازم در فرصت یک ماهه انجام شود. با حضور بخش خصوصی و پس از آن پای کار آمدن ظرفیت زمین‌ها و امکانات دستگاه‌ها، سازمان‌ها، وزارتخانه‌ها، آستان قدس و شهرداری کار مکان‌یابی و سپس اجرای پروژه در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، وی با بیان اینکه مساله حمل و نقل برای تسهیل زیارت از اولویت‌هاست، اضافه کرد: باید در حوزه ناوگان هوایی، ریلی و زمینی در مشهد ظرفیت‌ها تقویت شود. شهر فرودگاهی که استاندار خراسان رضوی درباره آن نکاتی را گفتند، جزو نیازهای استان است و باید این کار تسریع شود.

رئیس جمهور هم چنین با تاکید بر اینکه راه اندازی قطار سریع‌السیر تهران به مشهد از اولویت‌های کشور است، افزود: استاندار خراسان رضوی پیگیری‌های خوبی دراین باره داشتند. پیگیری بودجه و اعتبارات آن انجام می‌شود، اما وزارت راه و شهرسازی آن را در چند جبهه باید پیگیری کند. این جزو کارهای ضروری است.

رئیسی افزود: بیش از ۸۰ درصد زائران مشهد از طریق جاده‌ها به زیارت مشرف می‌شوند و لزوم تسریع پروژه آزادراه حرم تا حرم برکسی پوشیده نیست. همان طور که اقای نظری تاکید کردند، این پروژه در صورتی که به نتیجه برسد، می‌تواند بستر بسیاری از ترددهای زمینی باشد.

وی تاکید کرد: باید زمانبندی لازم انجام شود تا ماموریت بخش‌های مختلف در ارتباط با پیشبرد این پروژه نیز مشخص گردد. حتما معاون اجرایی آقای منصوری زمانبندی پروژه را پیگیری کنند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر