جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است آیت الله خامنه‌ای: حوزه علمیه مشهد مدیون آیت‌الله میلانی است

برگزاری نشست شورای عالی حمل و نقل و ایمنی به ریاست مخبر

در نشست شورای عالی حمل و نقل و ایمنی کشور که صبح امروز به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، تصمیمات و برنامه های عملیاتی برای کاهش تصادفات و تلفات جاده ای تا پایان دولت سیزدهم مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 02
کد خبر: ۲۰۶۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ نشست شورای عالی حمل و نقل و ایمنی کشور که صبح امروز (دوشنبه 10 مهر) به ریاست محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.

مخبر با اشاره به اقدامات انجام شده در دولت در زمینه رفع و اصلاح نقاط حادثه خیز در کشور، بر ضرورت اتخاذ تدابیر بیشتر برای رسیدن به نقطه مطلوب در کاهش آمار تصادفات و تلفات جاده ای تاکید کرد و گفت: وزارت راه و شهرسازی باید اقدامات نرم افزاری و سخت افزاری برای کاهش تلفات جاده ای را در قالب یک برنامه و دسته بندی مدون شامل وظایف دستگاه ها،‌ اعتبارات و سرمایه گذاری های لازم در این زمینه را تهیه نماید.

همچنین وزارت راه و شهرسازی در ادامه با اشاره به نقاط پرحادثه شناسایی شده گزارشی از اصلاح نقاط پرتصادف شبکه جاده ای کشور در یک سال گذشته ارائه کرد که طبق این گزارش با همکاری پلیس راهور فراجا ۸۵ نقطه رفع و اصلاح شده و ۴۰۰ نقطه حادثه خیز نیز در دستور کار سال جاری قرار گرفته و در حال اجرایی شدن است.

از دیگر تصمیمات این جلسه می توان به تخصیص اعتبارات برای تامین دوربین های ثبت تخلفات تاکتیکی برای پلیس راهور کشور،‌ توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی مسافری پاک و ایمن درون و برون شهری، واردات و تامین خودرو ها و موتورسیکلت های مورد نیاز پلیس و دستگاه های امدادی، تسریع در توسعه دوربین های هوشمند ثبت تخلفات و نظارتی، نصب سپر ایمن جلو و عقب برای کامیون ها، برنامه ویژه برای ارتقای کیفی استانداردهای خودروهای تولید داخل و تسریع در توسعه سامانه سپهتن نوین ایرانی اشاره کرد.

سال گذشته،‌ سردار هادیانفر، رئیس پلیس راهور فراجا، اعلام کرد که ۳۴ درصد تصادفات در راه‌های اصلی اتفاق می‌افتد و ۷۵ درصد تلفات جانی تصادفات نیز در این مسیرها صورت می‌گیرد و لذا در موضوع تصادفات، 8 دستگاه از جمله وزارت راه ، بهداشت و کشور نقش جدی در آن دارند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار