ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود عراقچی: در صورت تداوم واقع‌بینی و حسن نیّت، امکان حصول نتیجه وجود دارد بیانیه وزارت خارجه درباره پایان دور دوم گفت‌و‌گو‌ها در رم آمریکا: اوکراین وارد ناتو نخواهد شد بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم عراقچی: هنوز برای ورود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مذاکرات زود است بقایی: حفظ داشته‌های فنی و هسته‌ای ایران یک «باید» است

کنعانی: چگونه دولت بلژیک با ادعای مبارزه با تروریسم به رهبر فرقه منافقین تریبون می‌دهد؟

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: چگونه دولت بلژیک با ادعای مبارزه با تروریسم می‌تواند به رهبر فرقه تروریستی منافقین در خاک خود تریبون بدهد؟
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 16
کد خبر: ۲۰۴۱۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به سفر سرکرده گروهک تروریستی منافقین به بروکسل پایتخت بلژیک به منظور سخنرانی در تجمع این گروهک در پیامی به زبان انگلیسی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: با توجه به جنایات و ترورهای سنگین گروهک تروریستی مجاهدین خلق (گروهک تروریستی منافقین) علیه مردم ایران و ماهیت فریبکارانه آنها که نهادهایی مانند پارلمان اروپا به آن اذعان دارند، چگونه دولت بلژیک با ادعای مبارزه با تروریسم می‌تواند به رهبر این فرقه در خاک خود تریبون بدهد؟

 

حضور سرکرده این گروهک تروریستی در بلژیک در حالی صورت گرفته که در فوریه ۲۰۲۳ اتحادیه اروپا ‌با صدور قطعنامه‌ای، این گروهک را متهم به ارعاب، شکنجه و قتل کرده و از اقدامات گمراه کننده منافقین در سوءاستفاده از نمایندگان اروپایی در اتحادیه اروپا انتقاد کرد.

 

پارلمان اروپا در فوریه سال ۲۰۲۳ با تشکیل کمیته ویژه دخالت خارجی در روند‌های دموکراتیک در اتحادیه اروپا پیش‌نویس قطعنامه‌ای را برای جلوگیری از دخالت خارجی در این پارلمان تهیه کرد که در ۱۳ ژوئیه ۲۰۲۳ تصویب شد. اتحادیه اروپا در سال ۱۳۸۷ گروهک تروریستی منافقین را از فهرست گروه‌های تروریستی خود خارج کرد.

 

سرکرده گروهک تروریستی منافقین چندی پیش و در ادامه دوره‌گردی‌هایش به پارلمان ایتالیا رفت که این اقدام منجر به احضار سفیر ایتالیا در تهران به وزارت امور خارجه انجامید و به وی گفته شد که این اقدام مصداق بارز ترویج و تشویق تروریسم است.

 

سخنگوی وزارت خارجه پنجم تیر ۱۴۰۲ نیز در نشست هفتگی با خبرنگاران در این باره اظهار داشت: این سازمان تروریستی کارنامه سیاه و ثابت شده‌ای دارد و ماهیت تروریستی این سازمان بر کسی پنهان نیست. این سازمان با این ماهیت در هر کجا قرار بگیرد می‌تواند برای میزبانان محل خطر و تهدید باشد. بیش از ۱۷ هزار از شهروندان ایرانی اعم از دولتمردان، نمایندگان مجلس و شهروندان عادی توسط این سازمان تروریستی ترور شدند و در هر کجا هستند باید مورد بازخواست و پیگرد کشورهای میزبان قرار بگیرند.مسؤولیت هر کشوری است که اعضای این سازمان در آنجا قرار دارند که اقدام لازم را برای برخورد حقوقی و قضایی علیه آن انجام دهند./ فارس

ارسال نظر