کنعانی: چگونه دولت بلژیک با ادعای مبارزه با تروریسم به رهبر فرقه منافقین تریبون می‌دهد؟-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

کنعانی: چگونه دولت بلژیک با ادعای مبارزه با تروریسم به رهبر فرقه منافقین تریبون می‌دهد؟

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: چگونه دولت بلژیک با ادعای مبارزه با تروریسم می‌تواند به رهبر فرقه تروریستی منافقین در خاک خود تریبون بدهد؟
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 16
کد خبر: ۲۰۴۱۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به سفر سرکرده گروهک تروریستی منافقین به بروکسل پایتخت بلژیک به منظور سخنرانی در تجمع این گروهک در پیامی به زبان انگلیسی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: با توجه به جنایات و ترورهای سنگین گروهک تروریستی مجاهدین خلق (گروهک تروریستی منافقین) علیه مردم ایران و ماهیت فریبکارانه آنها که نهادهایی مانند پارلمان اروپا به آن اذعان دارند، چگونه دولت بلژیک با ادعای مبارزه با تروریسم می‌تواند به رهبر این فرقه در خاک خود تریبون بدهد؟

 

حضور سرکرده این گروهک تروریستی در بلژیک در حالی صورت گرفته که در فوریه ۲۰۲۳ اتحادیه اروپا ‌با صدور قطعنامه‌ای، این گروهک را متهم به ارعاب، شکنجه و قتل کرده و از اقدامات گمراه کننده منافقین در سوءاستفاده از نمایندگان اروپایی در اتحادیه اروپا انتقاد کرد.

 

پارلمان اروپا در فوریه سال ۲۰۲۳ با تشکیل کمیته ویژه دخالت خارجی در روند‌های دموکراتیک در اتحادیه اروپا پیش‌نویس قطعنامه‌ای را برای جلوگیری از دخالت خارجی در این پارلمان تهیه کرد که در ۱۳ ژوئیه ۲۰۲۳ تصویب شد. اتحادیه اروپا در سال ۱۳۸۷ گروهک تروریستی منافقین را از فهرست گروه‌های تروریستی خود خارج کرد.

 

سرکرده گروهک تروریستی منافقین چندی پیش و در ادامه دوره‌گردی‌هایش به پارلمان ایتالیا رفت که این اقدام منجر به احضار سفیر ایتالیا در تهران به وزارت امور خارجه انجامید و به وی گفته شد که این اقدام مصداق بارز ترویج و تشویق تروریسم است.

 

سخنگوی وزارت خارجه پنجم تیر ۱۴۰۲ نیز در نشست هفتگی با خبرنگاران در این باره اظهار داشت: این سازمان تروریستی کارنامه سیاه و ثابت شده‌ای دارد و ماهیت تروریستی این سازمان بر کسی پنهان نیست. این سازمان با این ماهیت در هر کجا قرار بگیرد می‌تواند برای میزبانان محل خطر و تهدید باشد. بیش از ۱۷ هزار از شهروندان ایرانی اعم از دولتمردان، نمایندگان مجلس و شهروندان عادی توسط این سازمان تروریستی ترور شدند و در هر کجا هستند باید مورد بازخواست و پیگرد کشورهای میزبان قرار بگیرند.مسؤولیت هر کشوری است که اعضای این سازمان در آنجا قرار دارند که اقدام لازم را برای برخورد حقوقی و قضایی علیه آن انجام دهند./ فارس

ارسال نظر