پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم ابقای نیکزاد و حاجی بابایی در پست نایب رئیسی مجلس با ۱۱۱ رای قالیباف با ۲۱۹ رأی رئیس مجلس باقی ماند ترور قاضی دادگاه کیفری در شیراز توسط فردی ناشناس فرمانده کل ارتش خطاب به اسرائیل: برای وعده صادق کاملا آماده‌ایم پزشکیان: این‌گونه نیست که اگر با ما مذاکره نکنند و تحریم کنند، از گرسنگی خواهیم مرد، نه؛ صد‌ها راه وجود دارد

خنثی سازی حمله مسلحانه به تجمع غیرقانونی در سقز

عناصر یک تیم وابسته به گروهک های تروریستی که از اقلیم کردستان عراق وارد کشور شده و قصد داشتند به سمت تجمع غیرقانونی امروز در سقز تیراندازی کنند، بازداشت شدند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 16
کد خبر: ۲۰۴۱۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرنگار خبرگزاری تسنیم کسب اطلاع کرد که همزمان با سالگرد آغاز اغتشاشات در ایران، عناصر یک تیم وابسته به گروهک های تروریستی که از اقلیم کردستان عراق وارد کشور شده و قصد داشتند به سمت تجمع غیرقانونی امروز در سقز تیراندازی کنند، بازداشت شدند.

 

از این تیم چهارنفره، سه قبضه اسلحه کلاشنیکف، سلاح کمری، سلاح شکاری ساچمه زن، دو دست لباس نیروهای نظامی و تعدادی اسلحه سرد بدست آمده است.

 

همراه داشتن لباس نیروهای نظامی جمهوری اسلامی نشان دهنده سناریوی شلیک به تجمع کنندگان و انتساب این عمل جنایتکارانه به حافظان نظم و امنیت کشور است. تحقیقات از تروریستهای بازداشت شده ادامه دارد.

 

به گزارش تسنیم، گروهک های تروریستی تجزیه طلب مستقر در اقلیم کردستان که در سالهای گذشته منشا برخی اقدامات تروریستی در ایران بودند، همزمان با اغتشاشات سال گذشته نیز دست به ایجاد ناآرامی در برخی شهرهای مرزی ایران زدند.

 

نیروهای مسلح کشورمان تاکنون چند بار با انجام عملیاتهای مختلف موشکی، پهپادی و توپخانه ای اقدام به انهدام پایگاههای این تروریستها در اقلیم کردستان عراق کرده و در آخرین اولتیماتوم قرار بر این شد تا 28 شهریور ماه، همه این گروهها در این منطقه خلع سلاح و از مرزهای ایران دور شوند.

 

نیروی زمینی سپاه در روزهای اخیر و همزمان با نزدیک شدن به پایان این اولتیماتوم، تجهیزات و یگانهای خود را به مرزهای غرب منتقل کرده و همزمان برخی منابع نیز از آغاز روند تخلیه پایگاه های تروریستها در نزدیکی ایران خبر دادند./ تسنیم

ارسال نظر