پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

حملات پهپادی اوکراین به مسکو و کریمه ذفع شد

حملات پهپادی اوکراین به مسکو و کریمه ذفع شد وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که چندین حمله پهپادی نیروهای اوکراینی به مناطق مسکو و شبه‌جزیره کریمه توسط پدافند هوایی دفع شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 17
کد خبر: ۲۰۴۲۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های محلی بامداد یکشنبه از دور جدید حملات تروریستی اوکراین با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین به خاک روسیه خبر دادند.

 

«سرگئی سوبیانین» شهردار مسکو در بیانیه‌ای تایید کرد که نیروهای پدافند هوایی روسیه حمله پهپادی نیروهای اوکراینی به این منطقه را دفع کردند.

 

سوبیانین در این‌باره توضیح داد: «امشب، پدافند هوایی حمله پهپادی به مسکو را در منطقه ایسترا دفع کرد. بر اساس اطلاعات اولیه، در محل ریزش آوار هیچ خسارت یا تلفاتی وجود نداشته است».

 

خبرگزاری «اسپوتنیک» گزارش داد که در پی این حمله پهپادی، ۳۱ پرواز خروجی از فرودگاه‌های مسکو با تاخیر همراه و ۹ پرواز دیگر لغو شدند.

 

وزارت دفاع روسیه می‌گوید که یک فروند هواپیمای بدون سرنشین اوکراینی مهاجم به مسکو توسط پدافند هوایی سرنگون شده است.

 

این وزارتخانه لحظاتی بعد در بیانیه‌ای جداگانه اعلام کرد که چند حمله پهپادی توسط نیروهای اوکراینی از چند جهت به شبه‌جزیره کریمه را خنثی کرده است.

 

به نوشته اسپوتنیک، در این بیانیه آمده است: «در هفدهم سپتامبر، حدود ساعت ۰۱:۱۵ به وقت مسکو، تلاش رژیم کی‌یف برای انجام حمله پهپادی تروریستی به اهدافی در خاک فدراسیون روسیه خنثی شد. سامانه‌های پدافند هوایی دو پهپاد اوکراینی را در سواحل غربی شبه‌جزیره کریمه منهدم کردند».

 

دقایقی بعد، وزارت دفاع روسیه تعداد پهپادهای مهاجم اوکراینی به سواحل شمال غربی و شرقی کریمه را ۴ فروند اعلام کرد که همگی توسط پدافند هوایی دفع شدند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار