لاوروف: دیگر اجازه تحریم کره شمالی را نخواهیم داد-راهبرد معاصر
الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند

لاوروف: دیگر اجازه تحریم کره شمالی را نخواهیم داد

وزیر خارجه روسیه پس از سفر کیم جونگ اون به این کشور تاکید کرد از این به بعد اجازه تحریم کره شمالی را نخواهیم داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 14
کد خبر: ۲۰۴۰۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در یک مصاحبه تلویزیونی گفت که تحریم‌های بین المللی قبلی علیه کره شمالی در فضای ژئوپلیتیکی کاملاً متفاوت از وضعیت فعلی اتخاذ شده است.

 

براساس گزارش آر تی، وی افزود: در آن زمان برای شروع گفتگو و بحث جدی در شورای امنیت سازمان ملل مشکلاتی وجود داشت، اما پس از تصویب آخرین قطعنامه (در سال ۲۰۱۷) قاطعانه گفتیم که دیگر تحریمی علیه شما وجود نخواهد داشت. شرکای چینی ما نیز همین اقدام را انجام دادند.

 

لاوروف بیان کرد: کشور‌های غربی قول داده بودند به موازات مسیر تحریم‌ها، مسیر سیاسی نیز اجرا شود و مسائل بشردوستانه در کره شمالی حل شود، اما این تضمین‌ها و وعده‌ها نادرست بود و این انکار وعده‌ها منجر به شکست تلاش آن‌ها برای صدور قطعنامه علیه کره شمالی از طریق شورای امنیت شود.

 

لاوروف اظهار کرد: آمریکا در ماه مه ۲۰۲۲ می‌خواست قطعنامه دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل را در مورد تحریم‌ها علیه کره شمالی تصویب کند، اما روسیه این قطعنامه را وتو کرد.

 

وی گفت: ما به همراه دوستان چینی پیش‌نویس قطعنامه‌ای را تهیه کردیم که به طور انحصاری بر حل مسائل انسانی (که موضوعات بسیار جدی در کره شمالی هستند) و همچنین از سرگیری روند سیاسی به عنوان بخشی از وظایف تقویت امنیت در شمال شرق آسیا متمرکز است، تاکید دارد.

 

وزیر خارجه روسیه ادامه داد: در عوض آمریکا به همراه ژاپن، کره جنوبی و سایر متحدان خود در حال تلاش برای انتقال عناصر استراتژیک خود به جنوب شبه جزیره کره و صحبت در مورد احتمال استقرار سلاح‌های هسته‌ای آمریکا در این شبه جزیره هستند./ باشگاه خبر نگاران

ارسال نظر