قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

واکسن خوراکی کووید ۱۹ در راه است

بر اساس نتایج یک مطالعه کوچک در مقیاس پستانداران، به نظر می رسد واکسن خوراکی کووید ۱۹ نوعی پاسخ ایمنی ایجاد می کند که می تواند به سرعت عفونت در حال پیشرفت را از بین ببرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 17
کد خبر: ۲۰۴۲۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، محققان ژاپنی گزارش دادند که در برخی از میمون‌ها که یک قرص آزمایشی واکسن کووید زیر زبانشان قرار داده شده بود، نوعی آنتی‌بادی تولید شد که ممکن است ویروس کرونا را در تلاش برای آلوده کردن بدن از طریق غشاهای مخاطی بینی و گلو متوقف کند.

 

متخصصان بیماری‌های عفونی می‌گویند این چنین واکسن‌های خوراکی می‌توانند در کمک به تلاش‌های بدن برای مبارزه با کووید، بازی را تغییر دهند.

 

به گفته محققان: «داشتن واکسن‌های بدون سوزن پیشرفت بزرگی است و جذب واکسن را افزایش می‌دهد.»

 

برای این مطالعه، محققان یک قرص حاوی آنتی ژنی را آزمایش کردند که برای تحریک پاسخ ایمنی در برابر پروتئین اسپایک ویروس کووید طراحی شده بود.

 

این مطالعه شامل ۹ میمون بود. سه میمون دوز بالای واکسن، سه نفر دوز کم و سه نفر اصلاً واکسن دریافت نکردند.

 

دو میمون از سه میمون با دوز بالا به واکسن خوراکی پاسخ دادند و نوع خاصی از آنتی بادی‌ها به نام ایمونوگلوبولین A را تولید کردند که در مخاط عمل می‌کند و می‌تواند ویروس‌ها را از کار بیندازد. یکی از سه میمون با دوز کم پاسخ ایمنی مشابهی داشت.

 

طبق گزارش تیم تحقیقاتی، واکسن خوراکی همچنین هیچ عارضه جانبی قابل تشخیصی ایجاد نکرد.

 

محققان ژاپنی خاطرنشان کردند که تلاش‌های برای تولید واکسن‌های استنشاقی بینی در حال انجام است، اما آنها اشاره کردند که چنین واکسن‌هایی معمولاً عوارض جانبی مانند سردرد و تب در سیستم عصبی مرکزی ایجاد می‌کنند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار