اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

بهادری‌جهرمی:در مسیر شفافیت و مبارزه با فساد پیشگام هستیم

سخنگوی دولت نسبت به سخنان اخیر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره طرح شفافیت قوای سه گانه واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۴ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 17
کد خبر: ۲۰۴۳۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی در خصوص رویکرد دولت در زمینه طرح شفافیت، گفت: ما همانطور که در عمل نشان داده‌ایم در مسیر شفافیت و مبارزه با فساد پیشگام هستیم.

وی افزود: در همین دو سال، مردم اقدامات مهم و شفافیت‌زای دولت در حوزه‌های مختلف از جمله در انتشار برنامه چهار ساله دولت با عنوان سند تحول، شفافیت کامل در روند صدور مجوزهای کسب و کار، انتشار فهرست و میزان بدهی بدهکاران کلان بانکی، انتشار صورت‌های مالی شرکت‌های دولتی و اجرای شفاف طرح مولدسازی دارایی‌های دولت را شاهد بوده‌اند.

سخنگوی دولت تصریح کرد: دولت سیزدهم سال گذشته مهمترین اقدام اقتصادی و معیشتی که با زندگی مردم سر و کار داشته، یعنی طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها را با جزئیات، پیش از اجرا با مردم مطرح کرد

بهادری‌جهرمی با بیان اینکه تمام مصوبات دولت نیز روی سامانه اینترنتی قوانین و مقررات منتشر می‌شود و نسخه‌ای از آن نیز برای روزنامه رسمی و دستگاه‌های مختلف ارسال می‌شود و مرتبا گزارش آن را به مردم عزیز اعلام می‌کنیم، اظهار کرد: همه این‌ها نشان می‌دهد این دولت نه تنها در عمل از شفافیت استقبال می‌کند، بلکه حامی ایجاد شفافیت نیز هست و خواهد بود.

به گزارش فارس، آیت‌الله صادق آملی‌لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام پیشتر گفته بود که به دنبال درخواست رئیس‌جمهور محترم، مقام معظم رهبری اجازه رسیدگی مجدد به طرح شفافیت قوای سه‌گانه را دادند و در هیأت عالی نظارت هم طبق این مجوز، بحث و مشخص شد برخی از اشکالاتی که قبلاً گرفته شده رفع شده و برخی نیز باقی مانده است، این موارد به شورای نگهبان منعکس شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار