تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم

رصد ۱۰۳ جنگنده چینی در نزدیکی تایوان

وزارت دفاع تایوان در بیانیه‌ای از یکی از بزرگترین حضورهای نظامی ارتش چین با هواپیماهای نظامی و کشتی‌های جنگی مختلف در اطراف این جزیره خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 18
کد خبر: ۲۰۴۴۷۶

به گزارش راهبرد معاصر،‌ وزارت دفاع تایوان در بیانیه‌ای از نزدیک شدن 103 فروند هواپیمای ارتش خلق چین و 9 کشتی جنگی نیروی دریایی این کشور به منطقه مجاور این جزیره خودمختار خبر داد.

 

براساس گزارش خبرگزاری تاس، طبق این بیانیه، 103 فروند هواپیمای نظامی چینی و 9 کشتی جنگی این کشور حوالی ساعت 6 صبح به وقت محلی در اطراف جزیره تایوان شناسایی و ردیابی شده‌اند.

 

این بیانیه افزود: 40 فروند از این هواپیماها از خط مرزی ترسیم شده میان دو طرف عبور کرده و یا وارد منطقه شناسایی دفاع هوایی جنوب غربی تایوان شده‌اند. این هواپیماها شامل هواپیمای سوخو-30، جی-10، جی-11، جی-16 و کی جی-500 و یک تانکر Y-20 بوده است.

 

این بیانیه در ادامه گفته: ارتش تایوان وضعیت را زیر نظر گرفته و هواپیماهای CAP، شناورهای نیروی دریایی و سیستم‌های موشکی زمینی را برای پاسخگویی به این فعالیت ها مامور کرده است.

 

براساس گزارش خبرگزاری تاس، منطقه شناسایی دفاع هوایی تایوان منطقه‌ای است که به طور یکجانبه از سوی این جزیره خودمختار اعلام شده است و محدوده‌ای حدود 492000 کیلومتر مربع را پوشش می‌دهد.

 

همچنین آب‌های اطراف، تنگه تایوان و بخشی از حریم هوایی استان های فوجیان، جیانگ‌ژی و ژجیانگ در سرزمین اصلی چین را پوشش می‌دهد.

 

روز گذشته نیز تایوان از ورود 28 جت جنگنده ارتش چین به نزدیکی این جزیره خبر داده بود.

 

اظهارنظر مقام‌های تایوان درباره تحرکات نظامی چین در حالی انجام شده که هفته گذشته به دنبال اقدام تحریک آمیز آمریکا و کانادا در عبور دادن دو کشتی از تنگه تایوان تنش‌ها را بالا برد.

 

مقام‌های چین ضمن محکوم کردن این اقدام آمریکایی و کانادایی اعلام کردند که نیروهای نظامی چین به حالت آماده باش درآمدند.

 

چین تایوان را بخشی از سرزمین متعلق به خود می‌داند و بارها اعلام کرده که روابط دیپلماتیک و مراودات آمریکا و متحدانش با این جزیره، مغایر اصل «چین واحد» و ناقض حاکمیت و تمامیت ارضی چین است.

 

چین بارها به مسئولان تایوان و حامیان غربی این جزیره درباره تمایلات «جدایی طلبانه» هشدار داده و گفته است که با تمام ابزارها از جمله گزینه نظامی مانع جدایی تایوان از چین خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار