عراقچی: ماموریت بی‌اثرسازی تحریم‌ها یک وظیفه عمومی است درگیری بین لبنان و سوریه؛ دستور جوزف عون به ارتش برای پاسخ به حملات از سوریه فرمان تشکیل دولت جدید لبنان امضا شد / المیادین: جنبش امل و حزب‌الله در دولت جدید ۵ وزیر خواهند داشت حمله عناصر مسلح از سوریه به خاک لبنان دستگیری سرکرده یکی از بزرگ‌ترین باند‌های تبهکاری؛ او فرشته مرگ بود + عکس  حماس نام ۳ اسیر اسرائیلی را که فردا آزاد می‌شوند، اعلام کرد سقوط هواپیما در برزیل؛ تایید مرگ ۲ تن تاکنون ناپدید شدن یک هواپیمای مسافربری در «آلاسکا»؛ جست‌و‌جو‌ها ادامه دارد سفیر ایران: در حال حاضر سه فرانسوی در ایران در زندان به سر می‌برند/ در حال تبادل نظر با مقامات فرانسوی هستیم محکومیت شدید اقدام آمریکا در اعلام تحریم‌های جدید علیه ایران ترامپ دادگاه لاهه را تحریم کرد رسانه عبری: نتانیاهو برای آغاز مرحله دوم مذاکرات با حماس اعلام آمادگی کرده است نخستین تحریم ترامپ علیه ایران؛ وزارت خزانه‌داری آمریکا: شبکه بین‌المللی تسهیل انتقال نفت ایران به چین را تحریم کردیم عراقچی: هرگز تسلیم زورگویی نمی‌شویم/ ایران هرجا با تعرض رو‌به‌رو شده، با شجاعت هیمنه دشمنان را شکسته است اردن: کوچاندن فلسطینی‌ها به کشور ما «اعلام جنگ» است

هیأتی از بغداد برای اجرای توافق امنیتی عراق و ایران وارد اربیل شد

مشاور امنیت ملی عراق به دستور نخست‌وزیر این کشور برای پیگیری توافق امنیتی ایران و عراق وارد اقلیم کردستان شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 18
کد خبر: ۲۰۴۴۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، یک هیأت عالی‌رتبه امنیتی به سرپرستی «قاسم الاعرجی» مشاور امنیت ملی عراق پیش از ظهر امروز (دوشنبه) برای پیگیری اجرای توافق امنیتی میان ایران و عراق وارد اربیل شد.

 

به نوشته السومریه نیوز، در بیانیه دفتر قاسم الاعرجی آمده است که این سفر به فرمان «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق صورت گرفته و هیأت اعزامی قرار است آخرین تحولات مربوط به اجرای توافق امنیتی ایران و عراق را پیگیری کند.

 

در همین راستا یک مقام مسؤول و ارشد عراقی در فرماندهی نیروهای مرزی در بغداد با اشاره به ادامه تخلیه پادگان‌ها ومقرهای گروهک‌‌های تروریستی تجزیه‌طلب در خط مرزی ایران و عراق و پایین آوردن پرچم‌های آن‌ها از محل تصریح کرد که نیروهای کمکی جدید امروز (دوشنبه، ۱۸ سپتامبر) برای کنترل منطقه به نوار مرزی عراق و ایران اعزام می‌شوند.

 

برچیدن مقرهای گروهک‌های تروریستی در نزدیکی مرز ایران، در چارچوب یک توافقنامه امنیتی امضا شده میان تهران و بغداد صورت می‌گیرد. این توافقنامه همکاری‌های مشترک امنیتی ایران و عراق ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ توسط «علی شمخانی» دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی و مشاور امنیت ملی نخست‌وزیر عراق در بغداد امضا شد و ضرب‌الاجل تعیین‌شده در این توافق ۲۸ شهریور ماه است.

 

در حالی که شبکه سعودی «الحدث»، بعدازظهر دیروز (یکشنبه، ۱۷ سپتامبر)، به نقل از منابعی مدعی شد که فرایند انتقال اردوگاه‌های گروهک‌های تروریستی تجزیه‌طلب در خط مرزی ایران و عراق به پایان رسیده است، این مقام نظامی عراقی که خواست نامش فاش نشود، در گفت‌وگو با روزنامه «العربی الجدید»، با اشاره به این‌که برخی از این گروهک‌های تروریستی از تحویل سلاح خود به اربیل یا بغداد خودداری کرده‌اند و در مقابل، تسلیحات و مهمات خود را منفجر و معدوم کرده‌اند، تصریح کرد: «در حال حاضر کار برای پاکسازی ۲۰ کیلومتر عرض از مرز بین‌المللی عراق با ایران از هرگونه حضور مسلحانه "گروه‌های کرد ایرانی" در حال انجام است».

 

به نوشته العربی الجدید، بغداد از روز شنبه پیش (۱۶ سپتامبر)، عملاً اجرای نهایی توافقنامه امنیتی با تهران در خصوص گروهک‌های تروریست و تجزیه‌طلب در داخل خاک خود و در نزدیکی مرز با ایران را آغاز کرده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار