سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟
جاه‌طلبی‌های رئیس جمهور آمریکا ادامه دارد؛

ترامپ و سودای کسب جایزه نوبل

دونالد ترامپ که به اقدامات عجیب و غریب در محافل رسانه‌ای و در خود قهرمان پنداری ید طولایی دارد، بر آن است تا هر طور که شده جایزه صلح نوبل را از آن خود نماید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 27
کد خبر: ۲۰۴۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ عموم روسای جمهور آمریکا اعم از باراک اوباما، بیل کلینتون، ریگان، کارتر و...  در طول سالیان حضورشان در کاخ سفید، تجربه دریافت جایزه صلح نوبل را در کارنامه سیاسی خود دارند. از همین رو دونالد ترامپ رئیس جمهور مستقر در کاخ سفید بر آن است تا از اسلاف خویش عقب نمانده و با دریافت این جایزه، خود را در جایگاه پیشگامان صلح جهانی قرار دهد!

 

معامله قرن، ابتکاری که در آن فلسطینی‌ها را از بدیهی‌ترین حقوق خویش محروم ساخته و دست رژیم صهیونیستی را در  اعمال خواست حداکثری‌اش باز گزاده، بهانه‌ای شده تا به وسیله‌ی آن، ترامپ به آرزوی دیرینش دست یابد.

 

پایگاه "والا"ی رژیم صهیونیستی در همین زمینه گزارش داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا به دلیل بلندپروازی‌هایش درباره رقابت‌های ریاست جمهوری در آمریکا در سال ۲۰۲۰ ممکن است در اعلام معامله قرن شتاب کند.

 

طبق اعلام این پایگاه، تحلیل‌گران معتقدند، ترامپ ممکن است بخش سیاسی این طرح را پیش از انتخابات پارلمانی اسرائیل اعلام کند که قرار است ۱۷ سپتامبر برگزار شود.

 

تحلیل‌گران می‌گویند، این اقدام ترامپ مربوط به جاه‌طلبی‌های وی برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۲۰ است و وی به یک دستاورد دیپلماتیک بزرگ نیاز دارد تا او را از رقبای دموکرات و رئیس جمهوری سابق متمایز کند.

 

والا نوشت: ترامپ به دو معامله آمریکا با کره شمالی یا ایران به منزله دستاورد احتمالی نگاه می‌کرد اما فرصت‌ها برای تحقق این معامله با پیونگ‌یانگ و تهران کاهش یافته است و به همین دلیل ترامپ تصمیم گرفت روی طرح معامله قرن متمرکز شود.

 

پایگاه مذکور در ادامه نوشت: تیم ترامپ معتقد است توافق صلح در خاورمیانه احتمالا جایزه صلح نوبل را از آن ترامپ می‌کند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار