وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

مصوبه‌هایی مهم برای بهبود فعالیت صندوق ذخیره فرهنگیان

مصوبه‌هایی مهم برای بهبود فعالیت صندوق ذخیره فرهنگیان معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با اشاره به جلسه اخیر هیأت امنای صندوق ذخیره فرهنگیان با حضور وزیر آموزش و پرورش، گفت: 5 مصوبه مهم برای بهبود فعالیت صندوق ذخیره فرهنگیان تصویب شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 19
کد خبر: ۲۰۴۶۲۶

به گزارش راهبرد معاصر. علی فرهادی معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش و نایب رئیس هیأت امنای مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به مصوبات جلسه اخیر هیأت امنای صندوق ذخیره فرهنگیان با حضور وزیر آموزش و پرورش، اظهار کرد: اولین مصوبه این بود که برای هیأت امنا یک دبیر تعیین شد تا اجرای مصوبات هیأت امنا را به صورت متمرکز و مستمر در وزارتخانه پیگیری کند.

 

وی ادامه داد: بر اساس دومین مصوبه مقرر شد که با مدیریت نایب رئیس هیأت امنا، دبیرخانه دائمی هیأت امنا در وزارتخانه تشکیل شود و مصوبات هیأت امنا را پیگیری کرده و به وزیر آموزش و پرورش گزارش دهد.

 

فرهادی با بیان اینکه سومین مصوبه درباره شرکت‌هایی است که محل فعالیت‌شان خارج از تهران است و در تهران دفتر دارند، گفت: مقرر شد به منظور کاهش هزینه‌ها، این شرکت‌ها در یکجا تجمیع شوند و از ساختمان‌های پراکنده متعدد که باعث افزایش هزینه‌ها شده است، جلوگیری شود.

 

وی توضیح داد: پراکندگی این شرکت‌ها باعث شده است که نیروی اداری آنها افزایش یابد و هم اینکه هزینه‌های جاری آنها زیاد باشد ضمن اینکه اصل بر این است که دفتر آنها در محل شرکت باشد و بر همین اساس این مصوبه جهت نظم بخشی، کاهش هزینه، افزایش بهره‌وری و رعایت بیشتر صرفه و صلاح صندوق و شرکت‌های تابعه اتخاذ شد.

 

نایب رئیس هیأت امنای صندوق ذخیره فرهنگیان اظهار کرد: بر اساس مصوبه چهارم مقرر شد به منظور صرفه و صلاح صندوق و فرهنگیان عضو، در مورد بررسی تعیین خط مشی راهبردی صندوق ظرف دو ماه آینده ارزیابی لازم صورت گیرد.

 

وی ادامه داد: منظور از بررسی خطر مشی این است که آیا صندوق صرفا به سودآوری فکر کند یا خط مشی این باشد که در حین سودآوری به خدمت‌رسانی به فرهنگیان هم بیندیشد و یا اینکه یک تصمیم بینابینی اتخاذ شود.

 

فرهادی درباره مصوبه پنجم جلسه هیأت امنا نیز گفت: مقرر شد هیأت امنا آیین‌نامه انتخابات نماینده معلمان به عنوان اعضای هیأت امنا را به‌روزآوری کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار