استخدام ۷۵ هزار معلم جدید-راهبرد معاصر
پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس رئیس سازمان نظام پزشکی: اتحاد بین طب سنتی و مدرن منافع برخی را به خطر می‌اندازد دستور جدید وزیر علوم به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور

استخدام ۷۵ هزار معلم جدید

وزیر آموزش و پرورش از استخدام ۷۵ هزار معلم جدید در سال‌جاری خبر داد و گفت: سال آینده کنکور اختصاصی تربیت معلم برگزار می‌شود و شناسایی استعداد‌های معلمی را از دبیرستان‌ها آغاز می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۸ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 17
کد خبر: ۲۰۴۳۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در همایش مدیران مدارس کشور که با حضور رئیس جمهور در سالن همایش‌های وزارت کشور برگزار شد ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه ربیع الاول و با گرامیداشت نام و یاد شهدا، اظهار کرد: امروز در کنار راهبردی‌ترین مدیران کشور هستیم؛ مدیران مدرسه‌ها از آن جهت راهبردی‌ترین مدیران هستند که در سند تحول بنیادین، مدرسه نقطه اتکا دولت و ملت، در رشد و تعالی کشور معرفی شده است.

وی افزود: هر مدرسه مانند یک ایران بزرگ است و نگهدارنده و پرورش دهنده گران‌بهاترین سرمایه کشور یعنی فرزندان ما هستند و امروز اقتدار کشور در مدرسه‌ها رقم می‌خورد.

صحرایی در ادامه با ارائه گزارشی از عملکرد وزارت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم، اقدامات راهبردی را در این وزارت خانه بر شمرد و گفت: اجرای رتبه‌بندی معلمان پس از گذشت ده سال به عنوان نمونه‌ای از حرکت در مسیر بهره‌وری و اجرای چندین طرح با نام شهدا همچون طرح شهید سلیمانی که در آن ۲ هزار و صد فضای ورزشی درون‌مدرسه‌ای برای مدارس مناطق محروم ساخته شد، طرح شهید عجمیان که در آن ۲۰ هزار مدرسه شاداب سازی و آماده پذیرش دانش‌آموزان در مناطق محروم برای سال تحصیلی جدید شد، طرح شهید محمودوند که با هدف شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل اجرا شد و بیش از ۲۴۰ هزار بازمانده شناسایی و ۷۰ هزار نفر آنان به مدرسه بازگشتند و همچنین طرح شهید همت با هدف آموزش مستمر معلمان ابتدایی مدارس دولتی اجرا شد.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در این دولت طرح جمع آوری هزار مدارس کانکسی و جایگزینی با مدارس نوساز با کیفیت در مناطق مرزی، روستایی و عشایری اجرا شد که امسال فقط در استان سیستان و بلوچستان حدود ۵۰ درصد مدارس کانکسی با مدارس با کیفیت جایگزین شد.

صحرایی با اشاره به پویش همه حاضر با مشارکت دیگر نهاد‌ها بیان کرد: ۳۰۰ هزار بسته لوازم التحریر برای کودکان مناطق محروم ارسال شد و هزار مدرسه با کمک بنیاد برکت ساخته و هزار مدرسه نیز بازسازی شده است.

وی افزود: تحصیل برای دانش‌آموزان تیزهوش که بر اثر تنگنای مالی از تحصیل در مدارس استعداد‌های درخشان باز می‌ماندند با کمک دولت و شخص رئیس جمهور، رایگان شد و ۳ میلیون جلد کتاب برای دانش‌آموزان در مناطق محروم توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ارسال و بیش از ۲۰ هزار کتابخانه کلاسی در مقطع ابتدایی در مدارس مناطق محروم برپا شد.

صحرایی در باره سومین اقدام راهبردی وزارت آموزش و پرورش گفت: مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در رابطه ضریب ۴۰، ۵۰ و ۶۰ درصد امتحانات نهایی در پذیرش داوطلبان در حال اجراست و به کمک مدیران مدراس امتحانات نهایی در سلامت برگزار شد.

وزیر آموزش و پرورش، چهارمین اقدام راهبردی را جذب ۷۵ هزار معلم جدید در سال تحصیلی جاری، بیان کرد و گفت: تقویت دانشگاه فرهنگیان مهم‌ترین دستور کار ماست، از سال آینده کنکور اختصاصی تربیت معلم خواهیم داشتم و شناسایی استعداد‌های معلمی را از دبیرستان‌ها آغاز خواهیم کرد.

وی تأسیس و فعالیت سازمان تعلیم و تربیت کودک برای ساماندهی کودکستان‌ها، احیای باشگاه دانش‌پژوهان برای المپیادی‌ها و تهیه نگاشت‌های نهادی برای سند تحول بنیادین را از جمله اقدامات مهم این وزارتخانه دانست و افزود: امسال با شعار مدرسه قوی، ایران قوی میزبان بیش از ۱۶ میلیون دانش‌آموز در سراسر کشور خواهیم بود.

صحرایی خاطر نشان کرد: با توجه به مأموریت ۱۴گانه ابلاغ شده به وزارت آموزش و پرورش، هفت پروژه ملی تعریف کرده‌ایم؛ پروژه ملی مهارت با هدف ترغیب حداقل نیمی از دانش‌آموزان متوسطه دوم به هنرستان‌ها، پروژه ملی احیا و تقویت تربیت معلم و تراز شدن بازنشستگان آموزش و پرورش با دانشجومعلمان جذب شده در دانشگاه فرهنگیان و پروژه ملی ایمان، امید و خودباوری با عنوان طرح شهید صدرزاده که حرکت واقعی برای احیای امور تربیتی است، اجرا شد همچنین پروژه چهارم، پروژه ملی انسداد مبادی بی‌سوادی و پروژه ملی پنجم طرح ملی فضای آموزشی، معلم سوم است.

وزیر آموزش و پرورش، پروژه ششم را تهیه لایحه تقویت مدارس دولتی و پروژه هفتم را طرح ملی ارزشیابی و تضمین کیفیت اعلام کرد.

گفتی است در این نشست که به صورت حضوری با حضور مدیران مدارس استان تهران و برخط با حضور مدیران مدارس سراسر کشور در سالن همایش‌های وزارت کشور برگزار شد با فرمان رئیس جمهور از ۲۰۲۰ پروژه آموزشی و پرورشی دستگاه تعلیم و تربیت بهره برداری شد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار