اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

نخست وزیر ژاپن با رئیسی در نیویورک دیدار می‌کند

خبرگزاری رسمی ژاپن اعلام کرد که فومیو کیشیدا قرار است در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک با رئیس جمهور ایران دیدار کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 19
کد خبر: ۲۰۴۶۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری رسمی ژاپن روز سه شنبه گزارش داد فومیو کیشیدا، نخست‌وزیر این کشور قرار است در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک با سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران دیدار کند.

 

سفر کیشیدا به نیویورک در گرماگرم تحولات جهانی ناشی از جنگ اوکراین و افزایش فزاینده قدرت نظامی چین از اهمیت فراوانی برخوردار است.

 

کیشیدا پیش از عزیمت از توکیو به خبرنگاران گفت که قصد دارد در جریان سفرش به نیویورک با رئیس جمهور ایران دیدار کند. وی همچنین خاطرنشان کرد که تصمیمی برای دیدار با ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین ندارد.

 

سال گذشته نیز نخست وزیر ژاپن در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل با رئیس جمهور کشورمان دیدار کرد.

 

کیشیدا گفت تصمیم دارد در این مجمع مفاهیم منحصر به فرد ژاپن مانند امنیت انسانی و همکاری بین المللی انسان محور را به سایر کشور‌ها منتقل کند و افزود که به دنبال تحقق دستاورد‌های اجلاس سران گروه هفت است که در ماه مه (اردیبهشت-خرداد) در هیروشیما به میزبانی ژاپن برگزار شد.

 

بر اساس این گزارش، در حالی مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک برگزار می‌شود که سازمان ملل به طور فزاینده‌ای در برخورد با مناقشات بین‌المللی ناکارآمد عمل کرده است و یکی از مصادیق آن جنگ اوکراین است که در فوریه ۲۰۲۲ آغاز شد.

 

بنابر اعلام مقامات دولت ژاپن، انتظار می‌رود کیشیدا در سخنرانی خود در این مجمع بر چشم اندازی برای توسعه همکاری‌های جهانی به جای تفرقه و همچنین اهمیت خلع سلاح هسته‌ای تاکید کند.

 

کیشیدا همچنین در طول اقامت خود در نیویورک که تا ۳۱ شهریور بطول می‌انجامد در نشست‌هایی با محوریت مسائل جهانی از جمله دستیابی به اهداف توسعه پایدار و جنگ اوکراین شرکت خواهد کرد.

 

در این سفر، یوکو کامیکاوا که هفته گذشته به عنوان اولین وزیر امور خارجه زن ژاپن در ۲۰ سال گذشته انتخاب شد نیز نخست وزیر این کشور را همراهی می‌کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار