رئیس‌جمهور وارد پاکستان شد سی‌ان‌ان: تصمیم‌گیری درباره حمله جدید به غزه به تعویق افتاد رئیس شورای امنیت سازمان ملل: هنوز نشانه‌ای از فعال کردن مکانیسم ماشه وجود ندارد پزشکیان: پاکستان اعلام کرد که هرگونه حمایت و پشتیبانی که دولت و ملت ایران لازم داشته باشد، انجام می‌دهند افشای پیام محرمانه اسرائیل به دمشق درباره سویداء دستیار وزیر خارجه: مناسبات ایران و پاکستان، متعاقب تحولات اخیر وارد مرحله تازه‌ای شده است حماس: ترامپ از تکرار دروغ‌های اسرائیل خسته نمی‌شود و ما هرگز از رد آنها خسته نخواهیم شد وزیر خارجه سوریه طی ساعات آتی به مسکو می‌رود رایزنی عراقچی و همتای تاجیکستانی دیدار عراقچی با امامعلی رحمان؛ عزم ایران برای گسترش روابط با تاجیکستان بازگشت ۱۲ صیاد آزاد شده در عربستان به ایران گزارش غریب آبادی از پیگیری‌های حقوقی بین‌المللی بعد از تجاوزات اخیر سفیر ایران در انگلیس: اگر اطمینان حاصل کنیم که مذاکره واقعی و صادقانه است، گفت‌وگو می‌کنیم رسانه عبری مدعی شد: حماس «مدل حزب‌الله» را برای پساجنگ غزه پیشنهاد داد المیادین: واشنگتن مخالفت خود را با پیش‌نویس قانون نیرو‌های حشد الشعبی به نخست وزیر عراق اطلاع داد

افزایش ناآرامی‌ها در آمریکا / اعتراضات به نیویورک رسید

اعتراضات گسترده‌ای علیه سیاست اخراج مهاجران در آمریکا امروز در نیویورک، سان‌فرانسیسکو و لس‌آنجلس برگزار شد؛ راهپیمایی‌ها، تعطیلی موقت دادگاه‌ها و اعمال منع رفت‌وآمد از جمله پیامد‌های این تجمعات بود.
تاریخ انتشار: ۰۶:۵۷ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 11
کد خبر: ۲۸۰۵۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ اعتراضات علیه سیاست مهاجرستیزی دونالد ترامپ پس از لس آنجلس به نیویورک و سانفرانسیکو کشیده شده است.

به نوشته سی ان ان، صد‌ها معترض در منهتن نیویورک گرد هم آمدند تا علیه اقدامات «ICE» (سازمان مهاجرت و گمرک ایالات متحد) شعار دهند. آنها با پلاکارد‌هایی مانند «ICE را از نیویورک خارج کنید» و پرچم‌های مکزیک و فلسطین، دو ساعت مسیر راهپیمایی را پیش بردند. این تجمع موجب ایجاد ترافیک سنگین شد.

به نوشته سی ان ان، پلیس نیویورک اجازه ادامه تجمع مسالمت‌آمیز را داد، اما حدود ۱۵ نفر به دلیل مسدود کردن خیابان و نافرمانی از دستور متفرق شدن بازداشت شدند.

تعطیلی دادگاه مهاجرت در سان‌فرانسیسکو و کنکورد

از سوی دیگر دو دادگاه مهاجرت در سان‌فرانسیسکو و کنکورد به‌دلیل اعتراضات بسته شدند. تجمع معترضان در مقابل دادگاه سان‌فرانسیسکو شامل شعار‌هایی علیه ICE و برپا شدن صف‌های اعتراض بود.

طبق گزارش‌ها، چندین نفر بازداشت شدند، اما پلیس محلی سان‌فرانسیسکو مدعی شد هیچ‌کس خارج از ساختمان دستگیر نشده است.

لس‌آنجلس در آستانه ممنوعیت رفت‌وآمد

در لس‌آنجلس، «کارن باس» شهردار این شهر خبر از احتمال صدور «حکم منع آمد‌وشد» برای مرکز شهر طی ساعات آینده داد. او گفت این محدودیت تنها چند خیابان خاص را دربرمی‌گیرد و پیش از تاریکی هوا اعمال خواهد شد.

از سوی دیگر، اعتراضات همچنان ادامه دارد و دولت فدرال حتی با اعزام گارد ملی و تفنگداران دریایی وارد عمل شده است؛ حرکتی که با انتقادات گسترده مقامات ایالتی و محلی همراه بوده است.

از سوی دیگر، اما دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بامداد چهارشنبه گفت که آنچه در کالیفرنیا رخ داده، «حمله به صلح، نظم عمومی و حاکمیت ملی توسط آشوبگرانی است که پرچم‌های خارجی را به اهتزاز در می‌آورند».

وی با ادعای اینکه هدف آشوبگران در کالیفرنیا ادامه تهاجم خارجی به این کشور است، افزود: فرماندار کالیفرنیا و شهردار لس‌آنجلس بی‌کافیت هستند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار