دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

پنتاگون: تانک‌های آبرامز به زودی وارد اوکراین می‌شود

وزیر دفاع آمریکا در نشست گروه تماس اوکراین در آلمان گفت که تانک‌های آمریکایی «آبرامز» به زودی برای استفاده در ضد حمله علیه روسیه، وارد اوکراین می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۳ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 19
کد خبر: ۲۰۴۷۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «لوید آستین» وزیر دفاع ایالات متحده آمریکا امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد که اوکراین به زودی تانک‌های «ام یک آبرامز» آمریکا را به منظور استفاده درضدحملات علیه روسیه دریافت خواهد کرد.

 آستین در نشست گروه تماس اوکراین در آلمان تصریح کرد: «خرسندم که اعلام کنم تانک‌های ام یک آبرامز که ایالات متحده متعهد شده بود، به زودی وارد اوکراین خواهد شد».

پنتاگون در ماه ژانویه اعلام کرد که ۳۱ تانک «ام یک‌ای دو آبرامز» در اختیار اوکراین قرار خواهد گرفت، اما تخمین زده بودند که تحقق چنین امری احتمالاً یک سال به طول می‌انجامد.

در ماه مارس (سومین ماه میلادی)، ایالات متحده تصریح کرد که در عوض، تانک‌های «ام یک‌ای یک آبرامز» را به اوکراین ارسال می‌کند و احتمالاً تحویل این تانک‌ها در پاییز امسال انجام می‌شود که خیلی زودتر از انتظارات قبلی است.

«پت رایدر» یکی از سخنگویان پنتاگون در این خصوص گفت که تانک‌های ام یک‌ای یک آّرامز، توانمندی مشابه ام یک‌ای دو دارد.

وزیر دفاع آمریکا تصریح کرد: «از زمان نشست قبلی ما، ایالات متحده به بسته امنیتی به ارزش بیش از دو میلیارد دلار متعهد بوده است. آن بسته‌ها شامل پدافند هوایی، مهمات و تجهیزات مین‌روبی می‌شود».

آستین تأکید کرد که ضدحمله اوکراین، به صورت تدریجی در حال پیشرفت است و علی رغم بسیاری از رسانه‌های غربی و مقام‌های غربی اعتراف کرده‌اند که ضدحملات اوکراین پیشرفت چشمگیری نداشته است. او گفت: «ارتش شجاع اوکراین در حال نفوذ به خطوط بسیار مستحکم ارتش مهاجم روسیه است. دستاورد‌های اخیر اوکراین به قابلیت‌های مهمی که اعضای گروه تماس فراهم می‌کنند، بستگی دارد. تعهد مشترک ما در نبرد‌های آتی ودر مسیر طولانی پیش‌رو حیاتی است».

وی در ادامه تصریح کرد: «در مجموع، شرکای جهانی اوکراین و ایالات متحده متعهد شده‌اند که ۷۶ میلیارد دلار کمک مستقیم به دفاع اوکراین تخصیص زدند».

«دیمیترو کولبا» وزیر خارجه اوکراین در ماه ژوئن تصریح کرد که امیدوار است که کشورش تانک‌های آبرامز را برای ضدحمله علیه روسیه دریافت کند.

اظهارات وزیر دفاع آمریکا در بحبوحه تنش‌های شدید بین نیرو‌های روسیه و اوکراین در چندین جبهه مطرح شده است. به رغم تجهیزات بسیار گسترده‌ای که غرب در اختیار اوکراین قرار داده است، بسیاری از تحلیگران پیروزی کی یف در مقابل مسکو را بعید می‌دانند. / اسپوتنیک

ارسال نظر
آخرین اخبار