ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

رئیس جمهور امشب در صحن سازمان ملل سخنرانی می‌کند

رئیس جمهور امشب در صحن سازمان ملل سخنرانی می‌کند رئیس جمهور اسلامی ایران امشب (سه‌شنبه ۲۸ شهریور) در هفتاد و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در جمع نمایندگان کشور‌های عضو سخنرانی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 19
کد خبر: ۲۰۴۷۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت الله سید ابراهیم رئیسی بامداد دوشنبه ۲۷ شهریور در صدر هیات سیاسی و با بدرقه حجت الاسلام قمی نماینده مقام معظم رهبری، محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور و جمعی از وزرا و اعضای هیات دولت در صدر هیات سیاسی برای دومین بار در دولت سیزدهم عازم نیویورک شده است.

رئیس جمهور امشب و در نشست‌های سالانه مجمع عمومی به عنوان مهم‌ترین رویداد بین‌المللی سخنرانی می‌کند که این فرصت مناسبی برای رایزنی‌های سیاسی بین‌المللی است.

سخنرانی در مجمع عمومی، دیدار با سران کشور‌ها و سخنرانی در جمع ایرانیان مقیم، از جمله برنامه‌های آیت‌الله رئیسی در این سفر است. همچنین در نشست‌هایی با گروه‌ها و افراد مرجع سیاسی، اجتماعی، مذهبی و رسانه‌ای در آمریکا به تشریح مواضع کشورمان و نیز پاسخ به سوالات آنان می‌پردازد.

آیت‌الله رئیسی در آغاز بکار دولت سیزدهم و در ۳۰ شهریورماه ۱۴۰۰ از طریق برخط برای نخستین بار در هفتاد و ششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد سخنرانی کرد و تاکید وی این بود که سیاست جمهوری اسلامی ایران حفظ ثبات و تمامیت ارضی همه کشور‌های منطقه است.

اما رئیس‌جمهور سال گذشته برای نخستین بار عازم نیویورک شد و در نخستین سخنرانی حضوری خود در هفتادو هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل و با گذشت حدود سه سال پس از شهادت مظلومانه سردار حاج قاسم سلیمانی، تصویر سردار دل‌ها را در صحن این نهاد بین المللی بالا برد تا جهانیان بدانند که جمهوری اسلامی ایران همچنان پیگیر اجرای عدالت و محاکمه آمر و مباشر از طریق یک دادگاه عادلانه تا حصول نتیجه قطعی است.

برگزاری ۱۳ دیدار دپیلماتیک در سطح سران و نخست وزیران، رهاورد نخستین حضور آیت الله رئیسی رئیس جمهور اسلامی ایران در هفتاد و هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در شهریورماه ۱۴۰۱ بود.

همچنین در هفتادو هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل، آیت الله رئیسی طی ۲ روز اخیر در نشست مدیران رسانه‌های آمریکایی، جمعی از اندیشمندان سیاست خارجی و جمعی از اعضای هیات امنای جامعه شیعیان این کشور حضور یافت و تاکنون با همتایانی از الجزایر، قزاقستان و کرواسی دیدار و گفتگو کرده است.

پیشتر رئیس‌جمهور در نشست مجمع عمومی سال گذشته با ۶ همتای خود از فرانسه، بولیوی، سوئیس، فنلاند، صربستان و زیمبابوه و پنج دیدار با نخست وزیرانی از پاکستان، عراق، لبنان، ژاپن و ارمنستان و دو دیدار با رئیس شورای اروپا و دبیرکل سازمان ملل داشته است./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار