واکنش سفارت ایران به طرح اتهامات علیه کشورمان در مساله حجاب از سوی یک نهاد آذربایجانی احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه ایران ترامپ: به زودی درباره ایران تصمیم خواهیم گرفت غریب‌آبادی: آمریکا باید در مذاکرات انعطاف نشان دهد، نه ایران هشدار تخلیه ائتلاف سعودی برای انجام عملیات ویژه در صنعا واکنش ناتو به بیانیه ضدایرانی ۲۹ کشور درباره حادثه فرفورد اردوغان: توافق مکه را برای تصویب به پارلمان ارسال می‌کنیم تحریم انگلیس علیه ۲ مقام ایرانی هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است فرمانده ناتو: برای جنگ آماده‌ایم، اما درگیری قریب‌الوقوع نیست گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و بن فرحان درباره تنش در منطقه نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند عربستان از زخمی شدن چند تن در حمله به فرودگاه ریاض خبر داد شنیده شدن صدای انفجار مهیب در ریاض اعلام «آتش‌بس انرژی» میان روسیه و اوکراین توسط ترامپ / «هر دو طرف توافق کردند؛ آن را نشکنید!»

روسیه خواستار توقف درگیری در قره‌باغ شد

روسیه خواستار توقف درگیری در قره‌باغ شد وزارت خارجه روسیه با تاکید بر لزوم توقف فوری خونریزی‌ها در قره‌باغ کوهستانی، گفت که باید هر کاری برای تضمین حقوق و امنیت مردم این منطقه انجام داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۶ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 20
کد خبر: ۲۰۴۷۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت امور خارجه فدراسیون روسیه بامداد چهارشنبه با صدور بیانیه‌ای خواستار توقف دور جدید درگیری‌های مسلحانه جمهوری آذربایجان و ارمنستان در منطقه قره‌باغ کوهستانی شد.

 

این وزارتخانه تاکید کرد که جمهوری آذربایجان و ارمنستان باید فوراً خصومت‌ها را متوقف کرده و مانع افزایش تلفات غیرنظامیان شوند.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، در این بیانیه آمده است: «در رابطه با افزایش قابل توجه درگیری مسلحانه در قره‌باغ، از طرف‌های درگیر می‌خواهیم که فوراً خونریزی را متوقف کنند».

 

وزارت خارجه با بیان اینکه سرنوشت حل و فصل مناقشه قره‌باغ به‌طور اساسی تحت تاثیر اذعان ارمنستان به اینکه قره‌باغ کوهستانی بخشی از خاک جمهوری آذربایجان است قرار دارد، گفت: «این امر شرایط اساسی امضای بیانیه سران مسکو، ایروان و باکو مورخ ۹ نوامبر ۲۰۲۰ و همچنین موقعیت نیروهای حافظ صلح روسیه را تغییر داد».

 

طبق این گزارش، این وزارتخانه تاکید کرد که نیروهای صلح‌بان روسیه از زمان استقرار خود در منطقه قره‌باغ، وظایف حفظ آتش‌بس و اطمینان از تماس بین باکو و ایروان را با اهتمام خاصی انجام دادند.

 

روسیه همچنین خاطرنشان کرد که نیروهای حافظ صلح تلاش‌های خود را برای بهبود وضعیت انسانی در میدان هماهنگ کرده و به آغاز گفت‌وگوی مستقیم بین جمهوری آذربایجان و استپانکرت کمک کردند.

 

در ادامه این بیانیه ضمن اشاره به حمایت نیروهای صلح‌بان روسیه به غیرنظامیان در قره‌باغ از طریق ارائه کمک‌های پزشکی، افزود: «هر کاری که ممکن است باید برای تضمین حقوق و امنیت مردم قره باغ کوهستانی انجام شود».

 

به نوشته اسپوتنیک، این وزارتخانه در پایان جمع‌بندی کرد: «اکنون نکته اصلی بازگشت فوری به اجرای مجموعه توافقات سه جانبه در بالاترین سطح ذیل تفاهمنامه‌های سال‌های ۲۰۲۰-۲۰۲۲ است که تمام مراحل را برای حل مسالمت‌آمیز مشکل قره‌باغ و توقف درگیری مسلحانه مشخص می‌کند».

 

پیش از این نیز «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در تماس با «الهام علی‌اف» رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان، از این کشور خواست که فوراً به حملات به قره‌باغ پایان داده و تنش‌زدایی کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار