ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

بشار اسد وارد چین شد

بشار اسد وارد چین شد رئیس‌جمهور سوریه، صبح امروز، طی سفری رسمی به دعوت همتای چینی خود وارد پکن شد. این نخستین سفر اسد به چین از دو دهه پیش تاکنون است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 21
کد خبر: ۲۰۵۰۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه صبح امروز (پنجشنبه، ۲۱ سپتامبر/ ۳۰ شهریور) طی سفری رسمی در پاسخ به دعوت «شی جین پینگ» همتای چینی وارد پکن شد. این نخستین سفر اسد به چین از دو دهه پیش تاکنون است.

 

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) با انتشار این خبر نوشت که در این سفر «اسماء» همسر اسد و یک هیأت بلندپایه، رئیس‌جمهور سوریه را همراهی می‌کند.

 

پیشتر روزنامه الاخبار لبنان گزارش داده بود که این سفر رئیس‌جمهور سوریه یک نقطه عطف راهبردی در مسیر روابط دمشق و پکن، و همچنین یک نشان قوی دیگر از نقش چین در منطقه غرب آسیا خواهد بود. جایگاهی که پس از ایفای نقش پکن در دستیابی به مصالحه عربستان و ایران در بهار امسال آغاز شد و مسیر این نقش‌آفرینی با برگزاری سه نشست برای رئیس‌جمهور چین در عربستان سعودی طی ماه دسامبر ۲۰۲۲ تداوم پیدا کرد.

 

بر اساس این گزارش، نشانه جدیدی از تغییر در سیاست خارجی چین در قبال دولت سوریه، بعد از سفر «وانگ یی»، وزیر امور خارجه چین در ژوئیه ۲۰۲۱ به دمشق و دیدار وی با بشار اسد دیده شد. مقامات پکن در چارچوب این سفر خود به منطقه، پیامی قوی از روند کنارگذاشتن تدریجی ملاحظات غرب در خصوص روابط رسمی با دولت دمشق مخابره و اعلام کردند که چین وارد مرحله سیاسی جدیدی با دمشق شده است.

 

شبکه سعودی «العربیه» امروز، با انتشار خبر سفر امروز اسد به پکن، نوشت: چین سومین کشور غیرعربی است که اسد از سال ۲۰۱۱ تاکنون به آن سفر کرده است. وی پیش از آن به ایران و روسیه سفر کرده بود./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار