رزمایش دریایی مشترک چین و عربستان سعودی-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

رزمایش دریایی مشترک چین و عربستان سعودی

سخنگوی وزارت دفاع چین از برگزاری دومین رزمایش دریایی با عربستان سعودی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۰۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 28
کد خبر: ۲۰۶۰۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، «وو قیان» سخنگوی وزارت دفاع چین امروز (پنج شنبه) در خلال کنفران خبری هفتگی خود از رزمایش دریایی مشترک با عربستان سعودی در ماه اکتبر (ماه آتی میلادی) خبر داد.

 

به نوشته وبگاه العربی الجدید، به گفته این مقام چینی، رزمایش مذکور با نام «شمشیر آبی ۲۰۲۳» در آب‌های استان گوانگ‌دونگ برگزار خواهد شد. رزمایشی که برای دومین بار میان نیروی دریایی دو کشور انجام می‌گیرد. رزمایش پیشین در سال ۲۰۱۹ برگزار شد.

 

سخنگوی وزارت دفاع چین در ادامه گفت: «این رزمایش مشترک بر مبارزه با تروریسم در خارج از کشور، آموزش تاکتیک‌های تک تیراندازی، هدایت قایق‌ها، فرود بالگرد و عملیات نجات مشترک متمرکز خواهد بود».

 

به گفته وو قیان، چین و عربستان سعودی در تلاش برای تعمیق همکاری‌های ارتش دو کشور و بهبود سطح تمرین‌ها هستند.

 

به نوشته العربی الجدید، این رزمایش در حالی برگزار می‌شود که چین تلاش دارد روابط خود را با ریاض گسترش داده و نقش سازنده‌ای برای تثبیت صلح در غرب آسیا بازی کند که بارزترین آن را می‌توان در میانجیگری میان ایران و عربستان سعودی و از سرگیری روابط دو کشور مشاهده کرد.

 

شی جین پینگ، رئیس‌جمهر چین نیز در اواخر سال ۲۰۲۰ در سفری تاریخی وارد ریاض شد و همه رهبران کشورهای عربی برای دیدار با او راهی عربستان شدند. در آن سفر قراردادهایی به ارزش میلیاردها دلار میان پکن و کشورهای عربی حوزه خلیج فارس امضا شد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار