سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم

اعتراف رسانه‌های صهیونیستی به شکست عملیات نظامی در جنین

رسانه‌های رژیم صهیونیستی پنجشنبه شب اذعان کردند که عملیات نظامی در جنین نتوانسته که پناهگاه نیرو‌های مقاومت فلسطین را از میان ببرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۷ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 22
کد خبر: ۲۰۵۰۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ این رسانه‌ها اذعان کردند که تا این لحظه ارتش اسرائیل نتوانسته در درون اردوگاه کاری انجام دهد.

به گزارش خبرگزاری سما فلسطین، براساس باور این رسانه‌ها، بستن گذرگاه‌ها غزه نیز برای کاهش تنش در مرز این باریکه و اسرائیل تأثیری نخواهد داشت.

پیش از این نیز «روعی شارون» خبرنگار شبکه عبری زبان «ریشت کان» سه‌شنبه شب اذعان کرد که درگیری‌های شدید روز سه‌شنبه در اردوگاه جنین و انفجار بمب در مسیر نیرو‌های اسرائیلی که موجب از کار افتادن یک خودروی نظامی شد، به وضوح ثابت کرده که عملیات ۲ روزه دو ماه و نیم پیش علیه این اردوگاه بی‌نتیجه بوده و هیچ دستاورد عملیاتی در پی نداشته است.

در یورش سه‌شنبه ارتش رژیم صهیونیستی به اردوگاه جنین در کرانه باختری چهار فلسطینی شهید و حدود ۳۰ تن دیگر زخمی شدند.

رژیم صهیونیستی در مقاطع مختلف اردوگاه جنین را هدف حملات بیرحمانه خود قرار داده است.

این رژیم سوم جولای ۲۰۲۳ (۱۲ تیرماه ۱۴۰۲) نیز با یک عملیات یورش بزرگ به اردوگاه آوارگان جنین در شهر فلسطینی جنین در کرانه باختری حمله کرد.

رژیم صهیونیستی اسم این عملیات را «عملیات خانه و باغ» نهاد و هدف از آن را حمله به نیرو‌های مقاومت دانست که از آن‌ها به شبه‌نظامیان فلسطینی یاد می‌کرد.

در ساعات نخستین این عملیات نظامی که سوم جولای رخ داد، دستکم ۱۰ فلسطینی شهید و ۱۰۰ تن دیگر زخمی شدند. در این عملیات نظامی همچنین بیش از ۵۰۰ خانواده فلسطینی به دلیل حمله رژیم صهیونیستی مجبور به ترک خانه‌های خود شدند.

این حمله بزرگ‌ترین تهاجم و استقرار نیروی هوایی در کرانه باختری در ۲۰ سال گذشته، از زمان جنگ در جریان انتفاضه دوم است./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده