قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

مخبر:عزم دولت برای خودکفایی در کاغذ و نوشت افزار جدی است

مخبر:عزم دولت برای خودکفایی در کاغذ و نوشت افزار جدی است معاون اول رییس جمهور در بازدید از نمایشگاه لوازم التحریر ایرانی گفت: تامین تمام کاغذ مورد نیاز چاپ کتب درسی برای سال جاری در داخل کشور یک موفقیت بزرگ است و دولت عزم جدی برای حمایت و تداوم از این وضعیت دارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۷ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 22
کد خبر: ۲۰۵۱۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمد مخبر معاون اول رییس جمهور امروز در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان حضور یافت و از غرفه های مختلف نمایشگاه لوازم التحریر ایرانیِ «ایران نوشت» بازدید کرد.

وی در این بازدید ضمن ابراز خشنودی از استقبال خوب تهرانی‌ها از تولیدات ایرانی، در گفتگو با تعدادی از ۲۰۰ تولیدکننده داخلی که در این نمایشگاه شرکت کرده بودند، وضعیت تولید انواع مختلف نوشت افزار و کالاهای مرتبط را بررسی کرد و برای رفع برخی مشکلات آنها قول مساعدت داد.

مخبر تامین تمام کاغذ مورد نیاز چاپ کتب درسی برای سال جاری در داخل کشور را یک موفقیت بزرگ خواند و اظهار امیدواری کرد با حمایت از تولید کاغذ در داخل کشور بزودی بتوان در زمینه تامین کاغذ، به عنوان یک ماده اولیه مهم برای لوازم التحریر نیز خودکفا شد و قیمت ها را بهبود داد.

وی استقبال از این نمایشگاه و نوشت افزار ایرانی را نشانه ذائقه سازی مناسب بر اساس فرهنگ ایرانی اسلامی و همچنین قیمت گذاری و کیفیت مناسب دانست و از عزم جدی دولت برای حمایت و تداوم این وضعیت خبر داد.

معاون اول رئیس جمهور در حین این بازدید با تعدادی از خریداران و شهروندان حاضر در نمایشگاه نیز به گفتگو پرداخت و وضعیت کیفیت، فراوانی و قیمت ها را در بازار لوازم التحریر جویا شد.

گفتنی است نهمین نمایشگاه «ایران نوشت» با حضور بیش از ۲۰۰ مجموعه تولیدکننده ایرانی از یکشنبه ۱۹ شهریور تا یکشنبه دوم مهر از ساعت ۱۰ تا ۲۲ در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان درحال برگزاری است./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار