مخبر: کودک‌ونوجوان ایرانی نباید به‌دلیل مشکلات مالی از تحصیل بازبماند-راهبرد معاصر
رئیس سازمان امور اجتماعی منصوب شد موافقت مجمع تشخیص مصلحت با افزایش سهمیه دولت در صندوق بین‌المللی پول اطلاعیه سپاه صاحب الزمان(عج) در خصوص صدای انفجار در مورچه‌خورت رئیس جمهور: ادامه فیلترینگ با توجه به نارضایتی مردم قابل قبول نیست تصویب کلیات طرح تناسبی برگزار شدن انتخابات شورا‌ها تصویب پیشنهاد الحاق طرح ساماندهی کارکنان دولت به بودجه ۱۴۰۴ در کمیسیون اجتماعی سخنگوی هیأت رئیسه مجلس تغییر کرد پزشکیان: بهتر است رابطه با آمریکا را خودمان مدیریت کنیم بازدید فرمانده نیروی هوایی ارتش از جنگنده جی ۱۰ چین + عکس بیانیه سپاه: عملیات وعده صادق در امتداد آرمان شهید طهرانی‌مقدم است پزشکیان در دیدار اعضای شورای مرکزی حزب موتلفه: شرط اصلاح وضعیت کشور استفاده از ظرفیت همه نیرو‌های نخبه است معاون اول رئیس جمهور در اجلاس سازمان همکاری اسلامی: پیشنهاد ایران برگزاری همه‌پرسی بین فلسطینیان است گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و بن‌سلمان جزئیات حادثه تروریستی سراوان | شهدا از هموطنان اهل سنت استاندار سیستان و بلوچستان: چهار نفر از شهدای سراوان هنگام اقامه نماز به شهادت رسیدند/ تروریست‌ها بلوچ نبودند

مخبر: کودک‌ونوجوان ایرانی نباید به‌دلیل مشکلات مالی از تحصیل بازبماند

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه لذت‌بخش‌ترین صحنه‌های اولیه زندگی هر انسانی شروع سال جدید تحصیلی و تهیه اقلام مورد نیاز آن است، گفت: نباید اجازه دهیم هیچ دانش آموز ایرانی به دلیل مسائل مالی قادر به تهیه نوشت‌افزار و کتب مورد نیاز خود نباشد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 03
کد خبر: ۱۴۹۴۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور صبح امروز(شنبه) در نشست فعالین صنعت نوشت‌افزار ایرانی با تاکید بر اینکه اولویت اول کشور اقتصاد و مسائل معیشتی است اما تهاجم فرهنگی می‌تواند مانند یک موریانه به ارکان مکتب و جریان اعتقادی نظام اسلامی آسیب بزند، ادامه داد: نباید اجازه دهیم نمادهای ضد ارزش‌های ایرانی اسلامی برای کودکان و نوجوانان مان الگوسازی شود.

وی در این نشست که با حضور وزیر آموزش و پرورش و فعالان فرهنگی و تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان صنعت نوشت‌افزار در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، با بیان اینکه با وجود تاکیدات و منویات مقام معظم رهبری در سال‌های گذشته از موضوع تهاجم فرهنگی دشمنان در کشور غفلت شده، گفت: توجه به تربیت کودکان و نوجوانان ایرانی از دوران مهد کودک و دبستان مبتنی بر فرهنگ ایرانی اسلامی اهمیت اساسی دارد و باید نظارت‌های دقیقی بر نحوه آموزش‌ها و شیوه پرورش کودکان در نظام آموزش و پرورش و مهدکودک‌ها صورت گیرد.

معاون اول رئیس‌جمهور در این مراسم که همراه با آیین آغاز پویش ملی «همه حاضر» و تامین نوشت‌افزار دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار برگزار شد از فعالان صنعت نوشت‌افزار ایرانی خواست تا با تولیدات با کیفیت و قیمت مناسب، صنعت نوشت‌افزار ایرانی را قابل رقابت با تولیدکنندگان خارجی نمایند.

مخبر همچنین خطاب به فعالین این بخش تاکید کرد: اگر دولت به‌صورت کامل اطمینان یابد که تولیدکنندگان محصولات فرهنگی و نوشت‌افزار ایرانی قادر به تامین نیازهای داخلی هستند، نسبت به کنترل واردات محصولات مشابه خارجی با جدیت اقدام می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: تمام تمرکز نظام سلطه در کشورهای اسلامی تهی کردن فرهنگ اسلامی در میان مسلمان از جمله ایران است که باید با یک حرکت جهشی و سریع، هدف‌گذاری‌های صنعت نوشت‌افزار ایرانی در راستای تولیدات متناسب فرهنگ داخلی محقق شود.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به نقش کلیدی صنعت نوشت‌افزار در حفظ فرهنگ ایرانی اسلامی با وجود تهاجم همه‌جانبه فرهنگی دشمنان علیه کودکان و نوجوانان، تصریح کرد: حفظ فرهنگ ایرانی اسلامی جزء دغدغه‌های جدی و راهبردی دولت، دیگر بخش‌های مدیریتی کشور و نیز آحاد جامعه است.

مخبر با تاکید بر اینکه شرکت‌های دانش بنیان و جوانان تحصیل‌کرده و نخبه از مزیت‌های کشور هستند، ادامه داد: شرکت‌های دانش بنیان توانسته‌اند در حداقل زمان و با بهترین کیفیت نیازها و خواسته‌های کشور را در بسیاری از حوزه‌ها برطرف کنند.

وی اظهار داشت: ضروری است فعالین صنعت نوشت‌افزار توجه بیشتری به توانایی این شرکت‌های دانش بنیان در راستای افزایش تولیدات خود داشته باشند.

معاون اول رئیس‌جمهور بر اهمیت توزیع مناسب نوشت‌افزار ایرانی در سراسر کشور تاکید کرد و افزود: باید تمرکز جدی در بخش توزیع و استفاده از سامانه‌های دیجیتال در کنار تولید انجام شود تا با کاهش قیمت تمام‌شده، این کالاها با قیمتی مناسب در اختیار مصرف‌کننده ایرانی قرار گیرد.

مخبر در ابتدای سخنان خود با اشاره به اینکه لذت‌بخش‌ترین صحنه‌های اولیه زندگی هر انسانی شروع سال جدید تحصیلی و تهیه اقلام مورد نیاز آن است،‌ تاکید کرد: نباید اجازه دهیم هیچ دانش آموز ایرانی به دلیل مسائل مالی قادر به تهیه نوشت‌افزار و کتب مورد نیاز خود نباشد.

وی تصریح کرد: دولت، وزارت آموزش و پرورش و خیرین باید با راه‌اندازی یک پویش قبل از شروع سال تحصیلی امکانات و تجهیزات نوشت‌افزاری و پوشاک دانش آموزان را به‌ویژه در مناطق محروم و کم‌برخوردار تهیه کنند تا دانش‌آموز ایرانی به‌ویژه در دوران دبستان با یک خاطره خوش و لذت‌بخش تحصیلات خود را آغاز نماید.

معاون اول رئیس‌جمهور خاطر نشان کرد: هیچ کودک و نوجوان ایرانی نباید به دلیل مشکلات مالی از تحصیل باز بماند.

مخبر با بیان اینکه بخش مهمی از شخصیت انسان در اوایل زندگی شکل می‌گیرد و از محیط اطراف خود الگوسازی می‌کند، ادامه داد: آثار این الگوسازی همراه فرد در تمام طول زندگی باقی می‌ماند که توجه به صنایع فرهنگی به ویژه تولید محتوا، نوشت‌افزار و پویانمایی‌ها بهترین وسیله برای شکل‌دهی به شخصیت کودکان و نوجوانان است و شرکت‌های نوشت افزار و تولیدات محصولات فرهنگی باید با تأسی به ارزش‌های اسلامی و بهره‌گیری از فرهنگ تاریخی و غنی ایرانی در راستای شخصیت‌سازی و تولید محتوای متناسب با مقتضیات کشور حرکت کنند.

وی همچنین در حاشیه نشست فعالین صنعت نوشت افزار ایرانی از هشتمین نمایشگاه "ایران نوشت" بازدید کرد و با توضیحات مسئولان مربوطه در جریان چگونگی تولید و توزیع محصولات شرکت‌های ایرانی قرار گرفت.

یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش نیز در این مراسم با اشاره به اقدامات این وزارتخانه در راستای تولید و تامین کاغذ ایرانی برای نیازهای آموزشی مدارس در سراسر کشور گفت: وزارت آموزش و پرورش توانست با کمک تولیدکنندگان داخلی ظرفیت تولید کاغذ ایرانی را از 5 هزار تن تا حدود 40 هزار تن افزایش دهد و در کنار این اقدام مهم تاکید بر نوشت‌افزار ایرانی و تولید محتوا و پویانمایی‌های ایرانی اسلامی در مدارس کشور در آغاز سال جدید تحصیلی پیگیری شد.

امیرحسین مدنی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم معاون اول نیز در این جلسه با اشاره به اقدامات این معاونت در زمینه‌های تهیه نوشت‌افزار مورد نیاز کودکان و نوجوانان در مناطق محروم و کم‌برخوردار کشور، گفت: علاوه بر پویش تامین نوشت‌افزار، بهره‌گیری از انرژی‌های خورشیدی در 5 هزار مدرسه در مناطق محروم و نقاط مرزی برای ایجاد درآمد پایدار از انرژی‌های پاک و تامین نیازهای مدارس از اقدامات مهم معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در راستای ایجاد عدالت آموزشی در دولت سیزدهم است.

در ادامه نیز تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان صنعت نوشت‌افزار ایرانی به بیان اقدامات و پیشنهادات خود از جمله راه‌اندازی واحد تحقیق و توسعه در وزارت صمت، ایجاد آزمایشگاه همکار با سازمان استاندارد و حرکت در مسیر علمی تولید محصولات نوشت‌افزار، توسعه شرکت‌های نانو فناور با کمک شرکت‌های دانش بنیان و افزایش اشتغال‌زایی با توسعه کارخانه‌های تولیدی پرداختند.

از مطالبات و دغدغه‌های فعالان این صنعت نیز می‌توان به روند طولانی عرضه شخصیت‌های ایرانی در تولید نوشت‌افزار، تاکید بر مالکیت معنوی محتوا و شخصیت در تولیدات ایرانی، مشکلات در خرید مواد اولیه صنعت کاغذ، حمایت از این صنعت برای جلوگیری از تهاجم فرهنگی، تاکید بر معافیت‌های مالیاتی و ارزش افزوده در این صنعت و کمک برای ایجاد نقاط فروش محصولات ایرانی در سراسر کشور اشاره کرد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده