وقتی آزمایش فضایی آمریکا جو را سوراخ می‌کند-راهبرد معاصر
بیمار ایدزی با مصرف دارو، هم می‌تواند ازدواج کند و هم بچه‌دار شود «ایلان ماسک» تصویر ماهواره‌بر ایرانی را منتشر کرد + عکس جزییات غربالگری سلامت روان دانش‌آموزان متوسطه بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند

وقتی آزمایش فضایی آمریکا جو را سوراخ می‌کند

پرتاب موشک فضایی آمریکا برای نظارت بر مدار زمین باعث ایجاد سوراخ در جو زمین شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۶ - ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 23
کد خبر: ۲۰۵۲۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، موشکی که ماهواره نیروی فضایی ایالات متحده را به مدار می‌برد، احتمالا پس از بلند شدن حفره‌ای را در جو زمین ایجاد کرده است.

 

این موشک حامل ماهواره Victus Nox نیروی فضایی (به لاتین به معنی تسخیر شب) بود که ماموریت آگاهی از حوزه فضایی را برای نظارت بر آنچه در محیط مداری اتفاق می افتد انجام می دهد.

 

این پرتاب پس از پراکنده شدن، توده درخشش قرمز کم رنگی در آسمان باقی گذاشت که نشانه‌ ایجاد حفره در یونوسفر توسط موشک است. یونوسفر بخشی از جو زمین است که در آنجا گازها یونیزه می‌شوند و 645 کیلومتر بالاتر از سطح زمین امتداد دارد.

 

این اولین حفره یونوسفر نیست که در سال جاری مشاهده شده است. در ماه جولای، (تیر_مرداد)پرتاب موشک فالکون 9 اسپیس ایکس، لکه‌های قرمز عظیمی را در بالای آریزونا ایجاد کرد که صدها مایل قابل مشاهده بود.

 

لایو ساینس قبلا گزارش داده بود زمانی که سوخت مرحله دوم موشک‌ها در قسمت میانی یونوسفر، بین200 تا 300 کیلومتر بالاتر از سطح زمین می‌سوزد، حفره های یونوسفر ایجاد می کنند. در این ارتفاع، دی اکسید کربن و بخار آب اگزوز موشک باعث می شود اتم های اکسیژن یونیزه شده دوباره ترکیب شوند یا دوباره به مولکول های اکسیژن طبیعی تبدیل شوند. این فرآیند مولکول‌ها را تحریک می‌کند و آنها را به انتشار انرژی به شکل نور سوق می‌دهد. این اتفاق شبیه به شکل‌گیری شفق‌های قطبی است.

 

این حفره‌ها هیچ تهدیدی برای افراد روی سطح زمین ایجاد نمی‌کند و به طور طبیعی در عرض چند ساعت بسته می‌شوند زیرا گازهای ترکیب شده دوباره یونیزه می شوند./ فارس

ارسال نظر