جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد

موافقت پنتاگون با فروش ۵۰۰ میلیون دلاری تسلیحات به عربستان

وزارت دفاع آمریکا به کنگره اطلاع داد که با بسته جدید فروش ۵۰۰ میلیون دلاری تسلیحات به عربستان سعودی موافقت کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۹ - ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 23
کد خبر: ۲۰۵۲۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ آژانس امنیت و همکاری دفاعی آمریکا به کنگره این کشور، موافقت وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) با بسته جدید فروش تسلیحات نظامی به عربستان سعودی به ارزش ۵۰۰ میلیون دلاری را اعلام کرد.

این قرارداد که وزارت امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه (۲۱ سپتامبر)، به کنگره پیشنهاد داد، شامل قطعاتی برای تانک‌های آبرامز و ام-۶۰، خودرو‌های رزمی برادلی و خودرو‌های زرهی هاموی است. همچنین شامل قطعات یدکی تفنگ، لانچر‌های موشک ضد تانک تاو، رادار‌ها و دستگاه‌های دید در شب خواهد بود.

با این وجود منابع آگاه می‌گویند که این قرارداد، هیچ سیستم تسلیحاتی جدیدی نخواهد بود و در حد فروش تسلیحات پیشرفته‌ای که ریاض به عنوان پیش‌شرط برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی به دنبال آن است، نیست.

به همین دلیل نیز رسانه‌های غربی گزارش می‌دهند که ایالات متحده آمریکا در حال بررسی پرونده انعقاد قرارداد‌های رسمی دفاعی با عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی به عنوان بخشی از تلاش‌های خود برای دستیابی به یک توافق تاریخی عادی سازی بین این دو طرف است.

این در حالی است که در سال ۲۰۱۷ نیز، عربستان سعودی و ایالات متحده آمریکا، چندین توافقنامه و یادداشت همکاری اقتصادی به ارزش ۲۸۰ میلیارد دلار امضا کرده بودند.

«محمد بن سلمان»، ولی عهد عربستان نیز در مصاحبه اخیرش با «فاکس نیوز» با تایید نزدیک شدن ریاض به عادی‌سازی روابط با تل‌آویو اذعان داشت که هیچ طرفی تمایل ندارد که ببیند عربستان سعودی منابع تسلیحاتی خود را از ایالات متحده به کشور دیگری تغییر می‌دهد و کشورش یکی از پنج خریدار بزرگ تسلیحات آمریکایی است. / فارس

ارسال نظر