موشک آمریکایی جو زمین را سوراخ کرد!-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

موشک آمریکایی جو زمین را سوراخ کرد!

پرتاب موشک فضایی آمریکا برای نظارت بر مدار زمین باعث ایجاد سوراخ در جو زمین شده است. این حفره‌ها هیچ تهدیدی برای افراد روی سطح زمین ایجاد نمی‌کند و به طور طبیعی در عرض چند ساعت بسته می‌شوند، زیرا گاز‌های ترکیب شده دوباره یونیزه می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۷ - ۰۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 24
کد خبر: ۲۰۵۳۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ موشکی که ماهواره نیروی فضایی ایالات متحده را به مدار می‌برد، احتمالا پس از بلند شدن حفره‌ای را در جو زمین ایجاد کرده است.

این موشک حامل ماهواره Victus Nox نیروی فضایی (به لاتین به معنی تسخیر شب) بود که ماموریت آگاهی از حوزه فضایی را برای نظارت بر آنچه در محیط مداری اتفاق می‌افتد انجام می‌دهد.

این پرتاب پس از پراکنده شدن، توده درخشش قرمز کم رنگی در آسمان باقی گذاشت که نشانه ایجاد حفره در یونوسفر توسط موشک است. یونوسفر بخشی از جو زمین است که در آنجا گاز‌ها یونیزه می‌شوند و ۶۴۵ کیلومتر بالاتر از سطح زمین امتداد دارد.

این اولین حفره یونوسفر نیست که در سال جاری مشاهده شده است. در ماه جولای، (تیر_مرداد) پرتاب موشک فالکون ۹ اسپیس ایکس، لکه‌های قرمز عظیمی را در بالای آریزونا ایجاد کرد که صد‌ها مایل قابل مشاهده بود.

لایو ساینس قبلا گزارش داده بود زمانی که سوخت مرحله دوم موشک‌ها در قسمت میانی یونوسفر، بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتر بالاتر از سطح زمین می‌سوزد، حفره‌های یونوسفر ایجاد می‌کنند. در این ارتفاع، دی اکسید کربن و بخار آب اگزوز موشک باعث می‌شود اتم‌های اکسیژن یونیزه شده دوباره ترکیب شوند یا دوباره به مولکول‌های اکسیژن طبیعی تبدیل شوند. این فرآیند مولکول‌ها را تحریک می‌کند و آن‌ها را به انتشار انرژی به شکل نور سوق می‌دهد. این اتفاق شبیه به شکل‌گیری شفق‌های قطبی است.

این حفره‌ها هیچ تهدیدی برای افراد روی سطح زمین ایجاد نمی‌کند و به طور طبیعی در عرض چند ساعت بسته می‌شوند، زیرا گاز‌های ترکیب شده دوباره یونیزه می‌شوند. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار