پزشکیان: تا وقتی اسرائیل از نظارت جهانی مستثناست، نمی‌شود از صلح سخن گفت ایران هزینه سالانه پناهجویان افغانستانی را اعلام کرد سلامت انتخابات خط قرمز دولت است اسلامی: پیشرفت صنعت هسته‌ای ما با حمله نظامی هم متوقف نشد امام خامنه‌ای: به توفیق الهی، جمهوری اسلامی در حال پیشرفت است رئیس دفتر رئیس‌جمهور: اینترنت سفید برای همه لغو می‌شود؛ حتی اعضای دولت بیاتی: دولت «نظارت» خود را بر بازار تقویت کند اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد

دستور مخبر برای تأمین ۶۲ قلم داروی جانبازان اعصاب و روان

مخبر دستور داد بنیاد شهید و امور ایثارگران برای رسیدگی بهتر به جانبازان اعصاب و روان ۶۲ قلم داروی مخصوص این بیماران را تأمین کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۷ - ۰۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 24
کد خبر: ۲۰۵۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، محمد مخبر در سالروز شهادت امام حسن عسکری (ع) و هفته دفاع مقدس از آسایشگاه جانبازان اعصاب و روان نیایش بازدید کرد و پای درد و دل رزمندگان جنگ تحمیلی نشست و در این بازدید که با همراهی معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت گرفت، در بخش‌های مختلف این آسایشگاه حضور یافت و ضمن گفتگو با جانبازان حاضر، مسائل و مشکلات آن‌ها را مورد بررسی قرار داد.

 

وی همچنین در بخش بانوان این مجتمع نیز حاضر شد و با تعدادی از بانوان جانباز نخاعی هم دیدار کرد و در پایان این بازدید دو ساعته، با حضور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، معاونین و مدیران مجموعه به جمع بندی مشکلات مطروحه و بررسی درخواست‌های افراد بستری و همچنین اهم چالش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران در رسیدگی به جانبازان دفاع مقدس پرداخت و دستورات لازم را جهت مساعدت در رفع آن‌ها صادر کرد.

 

وی در این جلسه رفع مشکلات جانبازان و ایثارگران دفاع مقدس را وظیفه دولت و نظام اسلامی دانست و اظهار داشت: هنگامی که کشور نیاز داشت، انسان‌های بزرگی برای دفاع از مرز‌های ایران اسلامی از جان و سلامت خود گذاشتند و اکنون که آن‌ها به خدمات و حمایت نیاز دارند باید با تمام توان به مشکلات آن‌ها و خانواده‌های شان رسیدگی کرد.

 

در این جلسه مقرر شد با تامین منابع مالی برخی مشکلات فوری آسایشگاه نظیر تأسیسات ساختمانی، تجهیزات لازم و تامین دارو حل شده و بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز برای رسیدگی بهتر به جانبازان اعصاب و روان و تامین ۶۲ قلم داروی مخصوص این بیماران پیش بینی لازم را انجام داده و تا حصول نتیجه پیگیری کند.

 

آسایشگاه جانبازان اعصاب و روان نیایش از اوائل انقلاب کار خود را آغاز کرده و هم اکنون ۱۴۰ نفر ظرفیت پذیرش دارد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار