نامه ایران به گروسی در پی تهدیدات آمریکا علیه برنامه صلح آمیز هسته‌ای موافقت اوکراین با واگذاری ۲۰ درصد خاکش به روسیه نامه ایران به آژانس در پی تهدیدات اخیر آمریکا علیه کشورمان رئیس منطقه جدایی‌طلب «سومالی‌لند» راهی اراضی اشغالی می‌شود انفجار انتحاری در حلب سوریه؛ یک نیروی امنیتی جولانی کشته شد روایت آکسیوس از گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران دیدار سفیر جدید آلمان با عراقچی جزئیات خروج نیرو‌های اماراتی از یمن پوتین: روسیه به اهداف خود دست خواهد یافت دیدار دبیر شورای راهبردی روابط خارجی با وزیر امور خارجه لوکاشنکو: زلنسکی پیش از آنکه دیر شود به توافق برسد نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا

کره شمالی: آمریکا در حال تشکیل ناتوی آسیایی است

سفیر کره شمالی در سازمان ملل متحد آمریکا را به تلاش در ایجاد جنگ اتمی و تشکیل ناتوی آسیایی در منطقه متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۸۳۴

به گزارش راهبرد معاصر. کره شمالی روز سه شنبه آمریکا را متهم کرد که سال ۲۰۲۳ را به یک «سال بسیار خطرناک» تبدیل کرده است .

 

به گزارش منابع خبری، «کیم سونگ» سفیر کره شمالی در سازمان ملل گفت اقدامات آمریکا در جهت برانگیختن جنگ اتمی است. سفیر کره شمالی در سازمان ملل گفت که واشنگتن در تلاش است تا «نسخه آسیایی ناتو» را ایجاد کند.

 

کیم سونگ گفت: «ایالات متحده اکنون در حال حرکت به مرحله عملی برای تحقق قصد شوم خود برای برانگیختن جنگ اتمی است.»

 

این دیپلمات کره شمالی،گفت که پیونگ یانگ چاره ای جز ایجاد روش‌های دفاعی برای محافظت از خود ندارد.

 

در تحولی دیگر ، کره جنوبی روز سه شنبه هزاران نظامی و مجموعه‌ای از سلاح‌ها را که از «سئول» پایتخت این کشور توان به حمله به کره شمالی را دارند به عنوان بخشی از بزرگترین مراسم روز نیروهای مسلح خود در ۱۰ سال اخیر به نمایش گذاشت.

 

رئیس جمهور کره جنوبی قول داد ارتش قوی‌تری برای خنثی کردن هرگونه تحریک کره شمالی ایجاد کند. «یون سوک یول» رئیس جمهور کره جنوبی در پایان مراسم در سئول گفت: «پس از تماشای رژه مهیج امروز ، معتقدم مردم به شما اعتماد خواهند کرد. من همیشه همراه با مردم از شما حمایت خواهم کرد.»

 

کره جنوبی روز دوشنبه نیز از شروع یک رزمایش با آمریکا با هدف افزایش سطح آمادگی برابر تهدیدات نظامی فزاینده کره شمالی خبر داد. نیروی دریایی کره جنوبی اعلام کرد که در این رزمایش سه روزه که در «دریای شرقی» برگزار می‌شود، ۹ کشتی جنگی، ۲ هواپیمای گشتی، ۲ زیردریایی و چند ناوشکن و رزمناو نیروی دریایی آمریکا حاضرند.

 

کره شمالی اعلام کرده که اقدامات این کشور در واکنش به تنش‌آفرینی‌های آمریکا و کره جنوبی است. سئول و واشنگتن چندی پیش اعلام کردند به توافقی برای افزایش همکاری‌های دفاعی و مقابله با اقدامات کره شمالی دست پیدا کرده‌اند.

 

آمریکا و اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد از زمان اولین آزمایش اتمی کره شمالی در سال ۲۰۰۶ میلادی، چندین دور تحریم علیه کره شمالی وضع کرده‌اند.

 

کره شمالی علی‌رغم این تحریم‌ها بر تقویت توانایی نظامی خود برای مقابله با تهدید حضور نیروهای آمریکایی در منطقه تاکید کرده است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار