زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

وعده هلند برای تداوم کمک نظامی به اوکراین حتی پس از پایان جنگ

وزیر دفاع هلند گفت که کشورش به تامین تسلیحات برای کی‌یف و تقویت نیروهای مسلح اوکراین حتی پس از پایان جنگ با روسیه نیز ادامه خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، باوجود هشدارهای مکرر روسیه به کشورهای غربی درباره تداوم ارسال تسلیحات به اوکراین و دامن‌زدن به درگیری‌ها و طولانی کردن روند جنگ، هلند اما همچنان بر کمک نظامی به کی‌یف اصرار دارد.

 

«کائیسا اولونگرن» وزیر دفاع هلند بامداد چهارشنبه گفت که کشورش به تامین تسلیحات برای کی‌یف و تقویت نیروهای مسلح اوکراین حتی پس از پایان جنگ با روسیه نیز ادامه خواهد داد.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، اولونگرن که برای سفر کاری به آمریکا رفته، در مصاحبه با شبکه «ام‌اس‌اِن‌بی‌سی» توضیح داد: «ما به ارسال سلاح و مهمات به اوکراین ادامه خواهیم داد».

 

وی اظهار داشت که علاوه بر این، هلند برای تقویت نیروهای مسلح اوکراین پس از پایان جنگ کنونی تلاش خواهد کرد، زیرا قرار نیست روسیه جایی برود و همچنان به‌عنوان تهدید باقی خواهد ماند.

 

طبق این گزارش، وزیر دفاع هلند همچنین افزود که اوکراین را باید به عنوان یک شریک مهم برای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) حفظ کرد.

 

به نوشته اسپوتنیک، بر اساس جدیدترین اطلاعات وزارت دفاع هلند، این کشور از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه تاکنون ۱.۹ میلیارد یورو به اوکراین کمک نظامی کرده است.

 

این در حالی است که «آنالنا بائربوک» وزیر خارجه آلمان اذعان کرده که بخشی از کمک‌های نظامی غرب به اوکراین برای جنگ با روسیه، بسیار قدیمی یا تجهیزاتی هستند که تقریبا در میدان عمل نمی‌کنند./ فارس

ارسال نظر