شمخانی: وزیر خارجه ایران با اختیارات کامل برای مذاکره غیرمستقیم با آمریکا راهی عمان است بقائی: گفت‌و‌گو‌های شنبه، آزمونی برای سنجش نیت و جدیت آمریکا است در پی سقوط یک فروند بالگرد در رودخانه هادسون منهتن هر ۶ سرنشین آن کشته شدند ابراز امیدواری روبیو در مورد نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا آغاز مذاکرات مسقط «بعدازظهر شنبه» / «زبان تهدید»، خط قرمز مهم حزب‌الله ادعا‌های رسانه‌ای درباره گفت‌و‌گو پیرامون خلع سلاح را «کذب محض» خواند منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است حماس: غزه نیازمند اقدام فوری جامعه بین‌المللی است واشنگتن: راه‌های بسیاری درباره موضوع ایران داریم، اما «دیپلماسی» با تهران برای ترامپ بسیار مهم است رئیس حشد الشعبی از ارسال «قانون ساختاری» این نهاد به پارلمان برای تصویب نهایی خبر داد ترامپ پس از دستور لغو محدودیت‌های آبی: می‌خواهم از مو‌های زیبایم مراقبت کنم رهبر انصار الله: مسئله اسرا اهمیتی برای نتانیاهو ندارد رئیس‌جمهور لبنان: حزب‌الله در موضوع سلاح‌های خود، «نرمش و انعطاف‌پذیری بالایی» نشان داده سندرز: ترامپ در مورد سومین دوره ریاست جمهوری جدی است اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم

اعلام آمادگی هلند برای پذیرش کودکان بیمار فلسطینی

وزیر خارجه هلند اعلام کرد کشورش می‌تواند میزبان کودکان بیمار و مجروح فلسطینی باشد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 14
کد خبر: ۲۱۳۴۹۴

به گزارش راهبرد معاصر. به اتمام رسیدن سوخت در نوار غزه به دلیل محاصره کامل رژیم صهیونیستی و ممانعت این رژیم از ورود سوخت به این باریکه، تاکنون باعث تعطیلی شماری از بیمارستان‌های غزه شده است. همین امر تاکنون جان شماری از بیماران و به ویژه نوزادان نارس که در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند را گرفته است. این در حالی است که کشور‌های غربی تنها نظاره گر این ماجرا هستند.

 

به گزارش الجزیره، هانک برونس، وزیر خارجه هلند امروز (دوشنبه) در راستای گرفتن ژست بشردوستانه از آمادگی کشورش برای پذیرش کودکان بیمار و مجروح فلسطینی خبر داد.

 

وی در بحثی در شبکه‌های اجتماعی با اعلام نگرانی شدید خود درباره تشدید بحران بشردوستانه در غزه، خاطر نشان کرد: مردم و به ویژه کودکان به کمک‌های درمانی فوری نیازمند هستند. ما با شرکای بین المللی خود درباره امکان پذیرش کودکان فلسطینی مجروح و بیمار در هلند در حال گفتگو هستیم.

 

این مقام هلندی در حالی از حمایت خود از کودکان مجروح فلسطینی خبر می‌دهد که نخست وزیر این کشور اول آبان ماه با سفر به سرزمین‌های اشغالی با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم دیدار کرده و از حمایت همه جانبه خود از تل آویو در حمله به غزه خبر داده بود.

 

تاکنون شماری از مجروحان فلسطینی حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه موفق به عبور از مرز رفح و مصر شده اند. با این حال، تاکنون کشور خارجی ثالثی آمادگی خود را برای پذیرش این بیماران اعلام نکرده است.

 

مقامات بهداشتی فلسطینی می‌گویند حتی اگر کشور‌های خارجی خواهان پذیرش بیماران ما باشند، هزاران بیمار و مجروح اکنون در شمال غزه در میان حملات اسراییل گیرافتاده و توانایی انتقال به جنوب و مرز‌های رفح را ندارند.

 

رژیم صهیونیستی تاکنون اقدام به بمباران بیمارستان ها، مراکز درمانی، آمبولانس ها، و حتی مراکز خدمات بشردوستانه همچون هلال احمر کرده است. سازمان ملل از کشته شدن ۱۰۱ تن از نیرو‌های امدادی خود در حملات اسراییل خبر داده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار