منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان

بایدن در جمع اعتصاب‌کنندگان صنعت خودروسازی آمریکا

رئیس اتحادیه کارگران صنعت خودروسازی آمریکا با حمایت از حضور بایدن در صف اعتصاب‌کنندگان، گفت تا زمانی که ترامپ در میشیگان است، با او دیدار نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۹۲۳

به گزارش راهبرد معاصر،  «جو بایدن» سه‌شنبه به همراه «شان فاین» رئیس اتحادیه کارگران خودروسازی ایالات‌ متحده به صف کارگران اعتصاب‌کننده این اتحادیه در میشیگان پیوست. قرار است امروز نیز «دونالد ترامپ» برای کارگران صنعت خودروسازی در دیترویت، بزرگ‌ترین شهر در ایالت میشیگان سخنرانی کند.

 

با این حال فاین به خبرگزاری سی‌ان‌ان گفت: مضحک است که می‌بینیم رئیس‌جمهور سابق آمریکا به تجمع اعضای اتحادیه می‌رود اما هدف وی از این اقدام، به هیچ عنوان معطوف به مسائل مرتبط با اتحادیه مذکور نیست و صرفا به دنبال اهداف سیاسی است.

 

او در اظهارات انتقادآمیزش علیه ترامپ به اقدامات قبلی وی اشاره و عنوان کرد فراموش نمی‌کند ترامپ، اعضای اتحادیه صنعت خودروسازی آمریکا را عامل اصلی رکود سال ۲۰۰۸ معرفی کرد. وی حتی به این موضوع اشاره کرد که در جریان مبارزات انتخاباتی سال ۲۰۱۶ نیز ترامپ از تصمیم خود برای جابجایی مشاغل خودروسازی به مناطق جنوب صحبت می‌کرد که به موجب آن کارگران صنعت خودروسازی حقوق کمتری دریافت می‌کردند.

 

به گزارش سی‌ان‌ان، رئیس اتحادیه کارگران صنعت خودروسازی آمریکا همچنین از عدم حمایت ترامپ در زمان ریاست‌جمهوری از اعضای اتحادیه در کارخانه خودروسازی «جنرال موتورز» صحبت کرد؛ زمانی که آنها در سال ۲۰۱۹ دست به اعتصاب زدند و ترامپ هیچ اقدام موثری برای حمایت از آنها انجام نداد.

 

شاین پس از دیدار با جو بایدن عنوان کرد: من هیچ نظری در رابطه با ملاقات با ترامپ ندارم. به نظر من آن مرد هیچ اهمیتی به این موضوع نمی‌دهد که کارگران ما چه می‌خواهند و چه چیزهایی را مطرح می‌کنند. ترامپ از طبقه میلیاردرهاست و مشکل کشور ما همین است.

 

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا به دعوت شاین به صف کارگران اعتصاب کننده کارخانجات صنعت خودروسازی این کشور پیوست و در دفاع از حقوق آنها گفت کارگران صنعت خودروسازی لیاقت دریافت حقوق بیشتری را دارند و وضعیت زندگی آنها باید بسیار خوب باشد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار