واکنش حماس به احتمال تصویب قانون برای اعدام اسرای فلسطینی ارتش پاکستان: به آمریکا برای حمله به افغانستان مجوز نداده‌ایم السودانی: ائتلاف بین‌المللی سپتامبر ۲۰۲۶ از عراق خارج می‌شود ترامپ: خلبانان آمریکا ۲۲ سال برای حمله به ایران تمرین کردند عون: لبنان چاره‌ای جز مذاکره با دشمن ندارد پیام عراقچی درباره اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان: کسانی که میز مذاکره را منفجر کردند، آن را نابود کردند پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد انصارالله: ترجیح ما رویارویی مستقیم با رژیم اسرائیل است عربستان و آمریکا در آستانه توافقی بزرگ روسیه: ۶ شهپاد اوکراینی در دریای سیاه منهدم شدند ‌القسام از تحویل جسد ۳ اسیر اسرائیل خبر داد انفجار مهیب در الحسکه سوریه تل‌آویو مجوز ورود حماس به مناطق تحت کنترل ارتش اسرائیل را صادر کرد درخواست جدید نتانیاهو از دولت لبنان: انصارالله یمن تهدید بزرگی است نماینده آمریکا در سوریه: الجولانی برای امضای توافق پیوستن به ائتلاف ضد داعش به کاخ سفید می‌رود

تشدید اعتصاب در صنعت خودروسازی آمریکا

اعتصاب هزاران کارگر کارخانه‌های شرکت‌های بزرگ خودروسازی آمریکا که به مدت 44 روز ادامه پیدا کرده، یک مرحله دیگر گسترده‌تر شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۵ - ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 30
کد خبر: ۲۱۰۹۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، اتحادیه کارگران خودروسازی آمریکا روز یکشنبه یک مرحله دیگر اعتصابات کارگران این صنعت را با هدف گرفتن یک کارخانه دیگر شرکت مشهور «جنرال موتورز» گسترش داد.

 

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، کارگران کارخانه جنرال موتورز در شهر «اسپرینگ هیل» ایالت تنسی آمریکا، بزرگترین کارخانه این شرکت در آمریکای شمالی، به اعتصاب‌‌های کارگران خودروسازی آمریکا در اعتراض به شرایط حقوق و قرارداد کاری خود پیوستند.

 

حدود 4000 کارگر این کارخانه به جمع 18000 کارگر کارخانه‌های دیگر جنرال موتورز در تگزاس، میشیگان، میسوری و تنسی که در اعتصاب به سر میبردند ملحق شدند.

 

اتحادیه کارگران خودروسازی آمریکا توضیحی درباره اینکه چرا تصمیم به گسترش این اعتصاب بعد از گذشت 44 روز از شروع آن گرفته ارائه نکرده است.

 

اعتصاب در این کارخانه با توجه به این که به تولید موتورها برای کارخانه‌های دیگر و چند مدل خودروی مهم می‌پردازد فشار چشمگیری را به جنرال موتورز وارد خواهد کرد.

 

«اریک گوردون»، استاد دانشگاه میشیگان آمریکا ارزیابی کرد: «اعتصاب کارگران کارخانه اسپرینگ هیل تاثیر خیلی بزرگی بر تولیدات جنرال موتورز می‌گذارد به نحوی که احتمالا این کارخانه فورا بخواهد با معترضان توافق کند در غیر این صورت باید بخش عمده تولیداتش را تعطیل کند.»

 

این اتحادیه خواستار به نتیجه رساندن مذاکراتش با مقامات سه شرکت خودروسازی بزرگ آمریکا شامل فورد، استلانتیس و جنرال موتورز بر سر شرایط قرارداد کارگران است.

 

«شاون فین»، رئیس اتحادیه کارگران صنعت خودروسازی آمریکا گفت، از بابت «اقدام غیرضروری و غیرمسئولانه مقامات جنرال موتورز در مخالفت با انعقاد قرارداد منصفانه متاسف است.»

 

حدود 14000 کارگر متعلق به دو کارخانه مونتاژ شرکت استلانتیس در میشیگان و اوهایو و چند مرکز توزیع قطعات در سراسر آمریکا نیز در اعتصاب به سر می‌برند. این شرکت سازنده خودروهای «جیپ» و «رام» است.

 

اعتصاب بی‌سابقه کارگران صنعت خودروسازی آمریکا از روز 15 سپتامبر (24 شهریور 1402) با شرکت گروه‌هایی از کارگران سه شرکت فورد، استلانتیس و جنرال موتورز در پی منقضی شدن قراردادهای این شرکت‌ها اجرا شد.

 

این اعتصابها بعد از چند مرحله گسترش با شرکت حدود 46000 کارگر این سه شرکت به اوج خود رسیده است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار