کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

امیر نصیرزاده: در عرصه‌های مختلف نیازمند حضور در فضا هستیم

جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه در عرصه‌های مختلف نیازمند حضور در فضا هستیم، گفت: این موفقیت سرآغازی برای ماهواره‌های مختلف در سطوح، ابعاد و ماموریت‌های مختلف است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۹۵۹

به گزارش راهبردمعاصر؛ امیر خلبان عزیز نصیرزاده جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح پس از پرتاب و در مدار قرار گرفتن موفق ماهواره نور 3 با تبریک این اقدام غرور آفرین به ملت شریف ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: امروز شاهد تزریق موفقیت آمیز ماهواره نور 3 با ماهواره بر بومی توسط نیروی هوافضای سپاه بودیم که این ماهواره با چند ماموریت پرتاب و با موفقیت در مدار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه علوم و شاخه‌های متعدد دانشی در پرتاب یک ماهواره نقش دارند، گفت: به این مهم افتخار می‌کنیم که دانشمندان جوان ما و چهره‌هایی شاداب و با انگیزه تمامی مراحل طراحی و ساخت و پرتاب این ماهواره را برعهده دارند.

امیر نصیرزاده با بیان اینکه در عرصه‌های مختلف نیازمند حضور در فضا هستیم، گفت: این موفقیت سرآغازی برای ماهواره‌های مختلف در سطوح، ابعاد و مأموریتهای مختلف است.

جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید برا ینکه پرتاب ماهواره اقدامی مهم و اساسی است که تعداد کشورهایی که از این قابلیت برخوردارند، محدود است، گفت: اینکه جمهوری اسلامی هم ماهواره می‌سازد و هم پرتاب می‌کند و در مدار قرار می‌دهد اقدام بزرگی است که افتخار می‌کنیم که این مهم توسط دانشمندان جوان ما صورت گرفته است.

گفتنی است؛ با تلاش متخصصان نیروی هوافضای سپاه، صبح امروز ماهواره تصویربرداری نور 3 با ماهواره‌بر ایرانی قاصد با موفقیت در مدار 450 کیلومتری زمین قرار گرفت.

پیش از این، نیروی هوافضای سپاه، ماهواره نور1 را در تاریخ 3 اردیبهشت 1399 در مدار 425 کیلومتری و ماهواره نور2 را در تاریخ 8 اسفند 1400 در مدار 500 کیلومتری قرار داده بود.

هر سه این پرتاب‌ها توسط ماهواره‌بر قاصد که توسط متخصصان نیروی هوافضای سپاه ساخته شده، به فضا پرتاب شدند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار