ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

واکنش طالبان به نشست شورای امنیت درباره افغانستان

واکنش طالبان به نشست شورای امنیت درباره افغانستان سخنگوی طالبان در واکنش به نشست شورای امنیت درباره افغانستان گفت که می‌بایست درباره حذف افغانستان از لیست سیاه سازمان ملل و لغو تحریم‌ها صحبت می‌شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۹۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ ذبیح الله مجاهد سخنگوی دولت موقت طالبان در افغانستان امروز چهارشنبه اعلام کرد که بحث‌ها و نظر‌های بیان شده در سازمان ملل تنها با طرح دو موضوع کوچک و داخلی مانند آموزش زنان و کار آن‌ها منحرف شد.

سخنگوی دولت موقت طالبان در افغانستان در این باره ادامه داد که امنیت، عفو عمومی، صلح و ثبات، توسعه اقتصادی، تشکیل نیرو‌های امنیتی، تامین بودجه از درآمد‌های داخلی، گسترش معارف در سراسر کشور و ده‌ها تحول دیگر مورد بحث قرار نگرفته است.

ذبیح الله مجاهد اضافه کرد که حذف افغانستان از لیست سیاه در سازمان ملل، لغو تحریم ها، آزادسازی دارایی‌های توقیف شده و در نهایت به رسمیت شناختن طالبان و واگذاری کرسی افغانستان به افغان‌ها باید در این نشست مطرح می‌شد.

این مقام طالبان افزود: مواردی که بیان نشده و سیاست فشار و زور همچنان پابرجاست؛ همه نشان می‌دهند که این گروه‌های خودخواه همچنان با ما در جنگ هستند و سازمان ملل را گروگان گرفته و علیه ما از آن استفاده می‌کنند.

به گزارش العربیه، در واکنش به محدودیت‌های اعمال شده از سوی طالبان علیه زنان و دختران در افغانستان، سازمان ملل متحد حذف زنان از فعالیت‌های عمومی افغانستان را محکوم کرد. / اسپوتنیک

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار