اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف

دستگیری ۴ تروریست داعش در پاکستان

دستگیری ۴ تروریست داعش در پاکستان نیرو‌های امنیتی پاکستان درعملیاتی موفق شدند ۴ تروریست داعش را در مخفیگاه خود شناسایی و دستگیر کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۳ - ۰۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 26
کد خبر: ۲۰۵۸۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقامات پاکستان روز سه شنبه گفتند که در یک عملیات ضد تروریستی در شمال غربی این کشور چهار تروریست داعش را شناسایی و دستگیر کردند.

به گزارش وبگاه «صدای آمریکا» اداره مبارزه با تروریسم پاکستان گفت که این عملیات در «پیشاور» مرکز استان «خیبر پختونخواؤ انجام شده است.

این سازمان دستگیر شدگان را اتباع افغان مرتبط با داعش معرفی کرد. در این بیانیه آمده است که این افراد حملاتی را در شهر پیشاور طراحی کردند و اعضای اقلیت‌های مذهبی و نیرو‌های امنیتی را هدف قرار دادند.

داعش بمب گذاری انتحاری در مسجد شیعیان در پیشاور را در ژانویه سال جاری برعهده گرفت که طی آن حادثه ۱۰۰ نمازگزار شهدید شدند.

اوائل روز نیز ارتش پاکستان به یک مخفیگاه طالبان پاکستان نزدیک مرز افغانستان یورش بردند و طی آن سه تروریست کشته شدند. گفته می‌شود که یکی از فرماندهان کلیدی داعش در میان کشته شدگان حمله پیش از سپیده دم در منطقه مرزی خیبر، بود.

این گروه به طور معمول حملاتی را علیه نیرو‌های امنیتی، عمدتاً در مناطق هم مرز با افغانستان و سایر نقاط پاکستان انجام می‌دهد.

حملات تشدید شده توسط طالبان پاکستان و سایر گروه‌های تروریستی در سال جاری صد‌ها نفر را که اکثرا اعضای نیرو‌های امنیتی بودند، کشته‌اند. ارتش کشته شدن دستکم ۲۲۰ نظامی را تایید کرده است. «انوار الکاکار» نخست وزیر موقت پاکستان در روز سه شنبه گفت: «ما نگرانی داریم، زیرا گروه‌هایی مانند طالبان پاکستان در خاک افغانستان ساکن هستند. اردوگاه‌های آموزشی در خاک آنهاست و برای ما نگران کننده است.»

دولت پاکستان اخیرا افغانستان را به ساخت و ساز‌های غیرقانونی در یک گذرگاه مرزی مهم بین دو کشور متهم کرد و آن را نقض حاکمیت ارضی خود خواند.

گذرگاه مرزی «تورخم» در استان «خیبر پختونخوا» در شمال غربی پاکستان اخیرا پس از تبادل آتش بین نیرو‌های پاکستان و طالبان بسته شد و صد‌ها دستگاه کامیون حامل کالا‌های ضروری در هر دو طرف سرگردان شدند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار