عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

شهادت جوان فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست

شهادت جوان فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست یک جوان فلسطینی در حمله نظامیان صهیونیست در شرق شهر البیره به شهادت رسید و یک جوان دیگر زخمی شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 30
کد خبر: ۲۰۶۱۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، در جریان شلیک نظامیان صهیونیست به سمت ۲ جوان فلسطینی در شرق شهر البیره واقع در نزدیکی رام الله مرکز کرانه باختری یک تن از آنها به شهادت رسیده و جوان فلسطینی دیگر زخمی شد.

 

وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که «محمد جبریل» بر اثر اصابت گلوله به شکمش به شهادت رسیده است.

 

بر اساس گزارش منابع محلی، نظامیان صهیونیست به سمت یک خودرو نزدیک شهرک «بسیگوت» واقع در منطقه جبل الطویل در شرق شهرا لبیره شلیک کردند که بعد از شهادت و زخمی شدن این ۲ جوان فلسطینی، مانع رسیدن خودروهای اورژانس به محل حمله شدند.

 

جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای شهادت این جوان مجاهد به دست نظامیان اشغالگر در شهر البیره را تسلیت گفت. در این بیانیه آمده است: شهید قهرمان ما که با تمام امکانات خود از آزادی ملت فلسطین و مسجدالاقصی حمایت می‌کرد بار دیگر به ما نشان داد که مقاومت مردم فلسطین در برابر گلوله اشغالگران پیروز است و فداکاری‌ها و خون‌های ریخته شده شهدای ما قطعاً نتیجه بخش خواهد بود.

 

در جریان حمله نظامیان صهیونیست به تظاهرات فلسطینی‌ها علیه شهرک سازی های رژیم صهیونیستی در کرانه باختری ده‌ها فلسطینی زخمی شدند.

 

روز گذشته نیز رسانه‌های فلسطینی گزارش دادند که نظامیان رژیم صهیونیستی از آغاز انتفاضه الاقصی در ۸ سپتامبر سال ۲۰۰۰ بیش از ۱۳۵ هزار فلسطینی را بازداشت کرده‌اند.

 

بیش از ۲۱ هزار مورد از این بازداشت‌ها مربوط به کودکان و بیش از ۲۶۰۰ مورد مربوط به زنان فلسطینی است.

 

از ابتدای انتفاضه الاقصی حدود ۱۱۴ نفر به لیست شهدای جنبش ملی اسرا پیوسته که به دلیل شکنجه، قتل عمد و اهمال پزشکی به شهادت رسیده‌اند و آخرین آنها خضر عدنان بود که تعداد شهدای اسیر فلسطینی را به ۲۳۷ نفر افزایش داد.

 

کمیته امور اسرا و آزادگان با صدور بیانیه‌ای به افزایش قابل توجه بازداشت‌های موقت اشاره نموده به طوری که از انتفاضه الاقصی تاکنون ۳۲ هزار مورد از آنها صادر گردیده است که شامل بازداشت‌های جدید و تمدید احکام گذشته می‌شود./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار