زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟ النجباء: اسرائیل را مسئول تشدید تنش و پیامد‌های خطرناک آن می‌دانیم حزب الله شهادت هیثم علی طباطبایی، فرمانده ارشد خود را تائید کرد + عکس  ترامپ: رهبران اوکراین در قبال تلاش‌های ما نمک‌نشناسی می‌کنند واشنگتن: مذاکرات ژنو درباره صلح اوکراین پیشرفت خوبی داشته است ترامپ: اخوان‌المسلمین را سازمان تروریستی اعلام می‌کنیم کی‌یف: طرح صلح ترامپ برای اوکراین در مرحله نهایی تصویب است رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در مسقط حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه بیروت ۵ شهید و ۲۰ مجروح برجای گذاشت واکنش سفارت ایران به حمله اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت دیدار نائب‌رئیس جریان حکمت ملی عراق با وزیر امور خارجه ترامپ: به هر روشی شده به جنگ اوکراین خاتمه می‌دهم روسیه: قطعنامه شورای حکام علیه ایران مخرب و بی‌ارزش است آمادگی اتحادیه اروپا برای تشدید فشارهای تجاری علیه چین

بازدید سفیر عربستان از مسجدالاقصی لغو شد

سفیر غیر مقیم عربستان سعودی در فلسطین که در رام‌الله به سر می‌برد، امروز اعلام کرد بازدیدش از مسجدالاقصی را لغو کرده است. هاآرتص دلیل آن را، هراس از اعتراض فلسطینی‌ها عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۵ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۹۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «نایف بن بندر السدیری» سفیر غیرمقیم عربستان سعودی در فلسطین که صبح دیروز (سه‌شنبه، ۲۶ سپتامبر)، وارد رام الله شده بود، قرار بود امروز به مناسبت بزرگداشت میلاد رسول اکرم (ص)، از مسجدالاقصی بازدید کند.

وبگاه «عرب ۴۸»، امروز نوشت: هیأت سعودی در رام‌الله، امروز به طور ناگهانی برنامه بازدید از مسجدالاقصی به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)، را لغو کرد و سفیر غیرمقیم عربستان سعودی اعلام کرد که در سفر‌های بعدی به فلسطین، به مسجدالاقصی خواهد رفت.

روزنامه صهیونیستی هاآرتص نیز گزارش داد که السدیری به میزبانان خود در رام‌الله اطلاع داده که قصد ندارد به مناسبت مراسم جشن میلاد پیامبر اکرم (ص)، که امروز و فردا در مسجدالاقصی برگزار می‌شود، از آن بازدید کند، اما در سفر آتی، حتما چنین برنامه‌ای خواهد داشت.

به ادعای هاآرتص، دلیل لغو بازدید سفیر عربستان سعودی از مسجدالاقصی، نگرانی از وقوع تنش و درگیری در جریان این بازدید السدیری و اعتراض فلسطینی‌ها به حضورش در بیت‌المقدس عنوان کرد و نوشت که تشکیلات خودگردان فلسطین نیز نگران این مسئله بود.

به نظر می‌رسد در سایه زمزمه‌های ریاض و تل‌آویو در خصوص عادی‌سازی روابط و مخالفت مردم فلسطین با دادن هرگونه امتیاز و مشروعیت به رژیم موقت که به شدت با خطر فروپاشی از درون مواجه است، بعید نیست که در صورت ورود سفیر عربستان به مسجدالاقصی، نمازگزاران فلسطینی به حضور او اعتراض کنند.

دیروز (سه‌شنبه، ۲۶ سپتامبر)، محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، استوارنامه االسدری را به عنوان سفیر و سرکنسول جدید عربستان سعودی در قدس اشغالی دریافت کرد.

هیأت دیپلماتیک سعودی در حالی به رام‌الله سفر کرده که نمایندگان این کشور آخرین بار در سال ۱۹۹۳ به هنگام توافق اسلو به فلسطین سفر کرده بودند. / فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار