نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

تپسی همچنان بدون سرویس مدرسه!

تپسی همچنان بدون سرویس مدرسه! در حالی هفته نخست مهر تمام شده که هنوز خبری از برقراری سرویس مدارس نیست و ظاهرا خانواده‌ها تا ۱۰ مهر نباید منتظر سرویس باشند! در این میان خلف وعده و عدم اجرا تعهد "تپسی" وارد هفته دوم مهر شده و هنوز خبری از ساماندهی این وضعیت آشفته از سوی تپسی نیست!
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۶ - ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 30
کد خبر: ۲۰۶۲۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، هنوز مشکلات سرویس مدارس در سال تحصیلی گذشته از جمله قیمت‌های متفاوت اعلام شده با نرخ‌های مصوب و تأمین نشدن سرویس تا چند هفته بعد از آغاز ماه مهر، از اذهان خانواده‌ها پاک نشده که امسال باز هم مشکلات سرویس مدارس در حال تکرار است؛ اینبار اما با نپذیرفتن مسئولیت آن توسط بخش‌های مختلف!

 

در حالی هفته نخست مهر تمام شده و وارد دومین هفته سال تحصیلی جدید می‌شویم اما هنوز خبری از برقراری سرویس مدارس نیست و آنگونه که به نظر می‌رسد خانواده‌ها تا 10 مهر نباید منتظر سرویس باشند!

 

تپسی هم که از ابتدای شهریور امسال با ارسال پیامک‌های به تمام خانواده‌ها از برقراری سرویس در روز اول مهر خبر داده بود و مبالغ کلانی را پیش از ارائه هیچ خدمتی از همان ابتدا دریافت کرده بود، در پیامی دیگر به خانواده‌ها اعلام کرده بود "فعلاً تا 10 مهر امکان ارائه خدمات ندارد" اما در روز پنجشنبه 6 مهر در پیامکی دیگر به خانواده‌ها مدعی شده که سرویس مدرسه برقرار شد و شماره راننده برای تماس به والدین ارسال شد.

 

مادری که با پرداخت هزینه 5 میلیون و 500 هزار تومانی به تپسی برای 6 ماه پایانی امسال و فقط برای مسیر رفت و برگشت به خانه، متقاضی برقراری سرویس مدرسه بوده، می‌گوید:در هفته نخست مهر با خلف وعده تپسی، سرویس مدرسه دانش‌آموز ما برقرار نشد و تپسی ششم مهر پیامکی را ارسال کرد که راننده سرویس شما مشخص شد اما وقتی با راننده تماس گرفتم، می‌گوید "10 دانش‌آموز به من معرفی کرده‌اند و فرصت نمی‌‌شود این تعداد را به مدرسه ببرم و فعلا برنامه‌ای هم برای من ارسال نکرده‌اند!"

 

او می‌گوید: منتظر هستم تا در هفته دوم مهر، وضعیت سرویس مدرسه تپسی مشخص شود؛ به نظر می‌رسد تپسی هم برای تأمین راننده سرویس مدارس با مشکل مواجه است، برای بیان مشکل با پشتیبانی هم تماس گرفتم اما بعد از 15 دقیقه انتظار اعلام کردند نفر 16 در لیست انتظار هستید! خلف وعده و عدم اجرا تعهد تپسی وارد هفته دوم مهر شده و هنوز خبری از ساماندهی این وضعیت آشفته نیست؛ فعلا مجبور هستم رفت و برگشت پسرم به مدرسه را خودم انجام دهم بنابراین نمی‌توانم به دنبال فرزند کوچک‌تر که دانش‌آموز پایه اول دبستان است، بروم و از مادر یکی از همکلاسی‌ها خواسته‌ام که فعلاً تا 10 مهر دخترم را به خانه بیاورد.

 

ادامه بلاتکلیفی خانواده بابت سرویس مدارس

این وضعیت در شرایطی است که بسیاری از خانواده‌ها به ویژه در شهر تهران نمی‌دانند باید از چه طریقی درخواست خود برای سرویس مدرسه را ثبت کنند، آموزش و پرورش شهر تهران و مدارس هم در این زمینه مسئولیتی قبول نمی‌کنند آن هم به این بهانه که بر اساس تصمیم جدید هیئت دولت، متولی اصلی بحث اجرای سرویس مدارس در پیمانکار، نرخ و نوع اجرا، شهرداری است.

 

وجیهه الله پرویزی؛ رئیس انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش شهر تهران به تازگی گفته است: شورای مرکزی انجمن‌های اولیا و مربیان را درگیر این موضوع کرده‌ایم. بر اساس قانون و ساختاری که از طرف هیئت دولت ابلاغ شده، متولی اصلی بحث اجرای سرویس مدارس در پیمانکار، نرخ و نوع اجرا خود شهرداری است و آموزش و پرورش فقط در حوزه نظارت فعال و شورای حمل و نقل استان در این خصوص تصمیم گیرنده است.

 

با این توضیح باید از رئیس انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش شهر تهران پرسید اگر آموزش و پرورش در حوزه نظارت فعال باشد، چرا در حوزه وظایف نظارتی برای پیگیری عدم ارائه خدمات سرویس مدرسه به دانش‌آموزان شهر تهران از سوی تپسی ورود نکرده است؟!

 

چرا آموزش و پرورش به بلاتکلیفی سرویس مدارس در تهران ورود نمی‌کند؟!

علیرضا شاه میرزایی؛ معاون تجارت و خدمات وزارت صمت نیز با انتقاد از انفعال آموزش و پرورش نسبت به بلاتکلیفی خانواده‌ دانش‌آموزان شهر تهران در موضوع سرویس مدارس گفت: اگر مشکلات موجود در سرویس مدارس شهر تهران به آموزش و پرورش هیچ ارتباطی ندارد، رسماً اعلام شود؛ بنده برای سرویس مدرسه فرزندانم با مشکل مواجه هستم، آموزش و پرورش هم عضوی از شورای حمل و نقل استان است و باید به این موضوع ورود کند.

 

وی با اشاره به اینکه تمام شرکت‌ها و تاکسی‌های اینترنتی داری مجوز هستند و مردم برای شکایت از آنها به "اینماد" مراجعه و شکایت خود را ثبت کنند، گفت: تمام پرداخت‌های مردم در حوزه سرویس مدارس به صورت اینترنتی بوده و ریال به ریال آن مشخص است البته تپسی اعلام کرده که این پول را برمی‌گرداند.

 

با این حال تپسی با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرده است: هزینه پرداخت شده توسط والدین برای سرویس مدارس، در صورت درخواست آنها بلافاصله عودت داده می‌شود و هیچگونه تاخیری در این بخش وجود ندارد همچنین، همانطور که پیش از این اعلام شده، تپسی، هزینه روزهایی که سرویس به دانش‌آموزان ارائه نشده است را نیز به آنها بازخواهد گرداند.

 

مهدی گلشنی؛ مدیرکل حمل و نقل عمومی شهرداری تهران نیز درباره بلاتکلیفی سرویس مدارس گفته است: آئین‌نامه جدید سرویس مدارس 14 شهریور تصویب شد و احزار هویت رانندگان را انجام دادیم، نوع قرارداد ابتدا باید در سامانه سپند بارگذاری شود و سپس مردم با رانندگان قرارداد منعقد کنند تا 10 روز آینده نوع قرارداد مشخص می‌شود و امکان عقد قرارداد با والدین وجود خواهد داشت.

 

با توجه به صحبت‌های مسئولان به نظر می‌رسد خانواده‌ها در خوشبینانه‌ترین حالت باید تا 10 مهر منتظر بمانند تا مسئولان به جمع‌بندی در بحث ساماندهی سرویس مدارس برسند و پس از آن وضعیت برقراری سرویس مدارس مشخص شود!/ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار