شرایط دریافت گواهینامه برای ناشنوایان چیست؟-راهبرد معاصر
ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها مشاهده اشیاء نورانی در آسمان فردیس / ماجرا چه بود؟ تعطیلی مدارس ۱۳ شهر سیستان و بلوچستان به دلیل سرما/ فعالیت ادارات با تاخیر

شرایط دریافت گواهینامه برای ناشنوایان چیست؟

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ شرایط اخذ دریافت گواهینامه رانندگی برای افراد ناشنوا را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 30
کد خبر: ۲۰۶۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر،‌ سرهنگ رابعه جوانبخت؛ رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ صبح امروز در برنامه "شهر امن" در خصوص نحوه دریافت گواهینامه توسط ناشنوایان اظهار کرد: افراد ناشنوا و کم‌شنوایی که متقاضی دریافت گواهینامه هستند، بر اساس داشتن شرایط خاصی می‌توانند برای دریافت گواهینامه اقدام کنند.

 

وی افزود: این افراد باید ثبت‌نام خود را انجام داده و بعد از آنکه کمیسیون‌های پزشکی را طی کردند می‌توانند اجازه رانندگی دریافت کنند.

 

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: این افراد فقط می‌توانند گواهینامه "پایه سوم" و فقط برای خودروهای سواری شخصی را دریافت و صرفاً مجاز هستند با این نوع خودرو رانندگی کنند.

 

جوانبخت گفت: کد گواهینامه افراد ناشنوا در بخش نوع گواهینامه با عدد "12" که مشخصا برای این افراد است حک می‌شود و نشان‌دهنده رانندگی برای افراد ناشنوا است.

 

وی گفت : فردی که ناشنوا و کم‌شنواست و قصد رانندگی دارد ملزم است که در قسمت شیشه عقب حتما علامت ناشنوا را نصب کند تا رانندگان دیگر که در اطراف وی در حال رانندگی هستند از ناشنوا بودن این فرد مطلع شوند.

 

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: این علامت به رنگ آبی است و جزء علائم راهنمایی و رانندگی نیز محسوب می‌شود که در قسمت عقب خودرو روی شیشه نصب می‌شود؛ این علامت به رانندگان دیگر می‌گوید که برای علامت دادن به راننده ناشنوا باید از زبان دیگری مانند نور و چراغ‌ها استفاده و دیگر از بوق زدن استفاده کنند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده