قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد

جنگ فرودگاه‌ها میان انصارالله و رژیم سعودی

رسانه‌های خبری از حملات ارتش یمن به فرودگاه ابها خبر داده‌اند، همزمان جنگنده‌های سعودی فرودگاه صنعا پایتخت یمن را بمباران کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 29
کد خبر: ۲۰۶۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ چهار سال از آغاز جنگ داخلی یمن می‌گذرد، جنگی که تا به امروز به مرک قریب به ۲۰ هزار تن و آوارگی میلیون‌ها تن منجر شده است. با این حال و با وجود فشارهای شدید محافل حقوق بشری، عربستان سعودی از اقدامات جنایت کارانه خویش دست نکشیده است.

 

پاسخ‌های کوبنده انصارالله در طول هفته‌های اخیر من جمله بمباران خط لوله‌نفتی حیاتی عربستان با پهپاد و قدرت فزاینده موشکی آنها در هدف قرار دادن مواضع نظامی و امنیتی سعودی‌ها، موجب استیصال ریاض گردیده است.

 

در جدیدترین تحولات این جنگ، طرفین مواضع یکدیگر را مورد هدف قرار داده‌اند. سخنگوی نیروهای مسلح یمن بامداد پنجشنبه (۷ شهریور) از حمله ارتش این کشور به فرودگاه «أبها» واقع در جنوب عربستان سعودی خبر داد.

 

یحیی سریع گفت نیروهای ارتش و کمیته مردمی یمن با موشک کروز از نوع «قدس ۱» این فرودگاه را هدف قرار دادند.

 

ارتش یمن از نوزدهم خرداد و به دنبال تأکید مقامات ارشد این کشور مبنی بر اجرای معادله «فرودگاه در برابر فرودگاه» برای مجبور کردن ائتلاف سعودی جهت پایان دادن به تجاوزات نظامی خود چندین بار بار به فرودگاه‌های ابها، جیزان و نجران (واقع در جنوب عربستان سعودی) حمله موشکی (کروز) و پهپادی کرده‌ است.

 

فرودگاه‌های مذکور از بین ۳۰۰ هدف، جزو بانک اهداف ارتش یمن برای پاسخ به تجاوزات نظامی عربستان سعودی به یمن است.

 

عربستان از فرودگاه‌های غیرنظامی در جنوب کشورش برای فعالیت‌های نظامی علیه یمن استفاده می‌کند به نحوی که یک مرکز کنترل از راه دور برای پهپادها در فرودگاه‌ها با هدف انجام مأموریت‌های رصد و حمله به خاک یمن ایجاد شده است.

 

همزمان و در خبری مشابه، جنگنده‌های سعودی فرودگاه صنعا را هدف قرار داده‌اند.

 

منابع خبری بامداد پنجشنبه گزارش دادند که جنگنده بمب افکن‌های عربستان فرودگاه بین المللی صنعا پایتخت یمن را بمباران کردند.

 

به گزارش پایگاه خبری المسیره یمن، جنگنده بمب افکن های عربستان در دو نوبت فرودگاه بین المللی صنعا را بمباران کردند.

 

فرودگاه صنعا از ۸ اوت ۲۰۱۶ (۱۸ مرداد ۹۵) با اقدام ظالمانه وزارت دفاع عربستان به طور کامل تعطیل و فقط پروازهای محدود سازمان ملل متحد و برخی از سازمان های بشردوستانه به آن انجام می شود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار