ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال

خواستگارهایی که دزد از آب درآمدند

دزدهایی که تحت عنوان خواستگاری به خانه‌ی سوژه‌شان ورود پیدا می‌کردند در تنکابن بازداشت شدند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 29
کد خبر: ۲۰۶۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ پلیس آگاهی روزانه از شیوه‌های نوینی در دزدی پرده بر می‌دارد! در جدیدترین نوع از این اقدامات، دزدها تحت عنوان خواستگار به خانه‌های قربانی‌شان وارد می‌شده‌اند.

 

روزنامه ایران در گزارشی در همین باره نوشته است که رسیدگی به این پرونده از چهاردهم مرداد امسال به‌دنبال تماس تلفنی با کلانتری رجایی شهر کرج شروع شد. زن میانسال به مأموران گفت: قرار بود امروز برای دخترم خواستگار بیاید. عصر بود که دو مرد و یک زن به خانه‌مان آمدند.

 

دقایقی از حضورشان نگذشته بود که پسر خواستگار اجازه گرفت برای صحبت کردن با دخترم به اتاق دیگری برود. اما چند دقیقه بعد ناگهان صدای فریاد‌های دخترم را شنیدم وقتی می‌خواستم به اتاق بروم مرد و زن جوان مرا گرفتند و با تهدید اسلحه وادارم کردند هرچه پول و طلا در خانه داریم به آن‌ها بدهم.

 

من هم از ترس جانمان این کار را کردم. بعد هم سارقان از خانه خارج شدند، اما من شروع به داد و فریاد کردم و همسایه‌ها به کمکم آمدند و توانستیم زن جوان را دستگیر کنیم، اما دو مرد مسلح فرار کردند. بدین ترتیب دقایقی بعد مأموران پلیس راهی محل حادثه شدند و مهرنوش - متهم- را برای بازجویی به اداره آگاهی منتقل کردند.

 

مهرنوش در بازجویی‌ها ضمن اعتراف به سرقت گفت: یکی از بستگان دور این خانواده طراح اصلی سرقت بود. او به ما گفت مادر و دختری را می‌شناسد که وضع مالی خوبی دارند. بعد از ما خواست به بهانه خواستگاری به خانه آن‌ها برویم. من و دوستانم هم نقشه‌ای ریختیم و قرار خواستگاری را گذاشتیم. روز حادثه با ظاهری آراسته به خانه آن‌ها رفتیم. دقایقی بعد همدستم دختر جوان را به بهانه صحبت به اتاق برد و دست و پایش را بست ما هم مادرش را وادار کردیم برای نجات دخترش هر چه پول و طلا دارد به ما بدهد. اما اسلحه هایمان قلابی بود.

 

بدین ترتیب با اعتراف‌های زن جوان کارآگاهان رد پای دو سارق متواری را در یکی از روستا‌های تنکابن شناسایی وآن‌ها را دستگیر کردند. این متهمان دربازجویی‌ها لب به اعتراف گشوده وبه جرم خود اعتراف کردند. همچنین اموال سرقتی ویک قبضه کلت کمری قلابی نیز ازآن‌ها کشف وضبط شده است. تحقیقات بیشتر در این پرونده ادامه دارد.

ارسال نظر
آخرین اخبار