زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

خواستگارهایی که دزد از آب درآمدند

دزدهایی که تحت عنوان خواستگاری به خانه‌ی سوژه‌شان ورود پیدا می‌کردند در تنکابن بازداشت شدند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 29
کد خبر: ۲۰۶۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ پلیس آگاهی روزانه از شیوه‌های نوینی در دزدی پرده بر می‌دارد! در جدیدترین نوع از این اقدامات، دزدها تحت عنوان خواستگار به خانه‌های قربانی‌شان وارد می‌شده‌اند.

 

روزنامه ایران در گزارشی در همین باره نوشته است که رسیدگی به این پرونده از چهاردهم مرداد امسال به‌دنبال تماس تلفنی با کلانتری رجایی شهر کرج شروع شد. زن میانسال به مأموران گفت: قرار بود امروز برای دخترم خواستگار بیاید. عصر بود که دو مرد و یک زن به خانه‌مان آمدند.

 

دقایقی از حضورشان نگذشته بود که پسر خواستگار اجازه گرفت برای صحبت کردن با دخترم به اتاق دیگری برود. اما چند دقیقه بعد ناگهان صدای فریاد‌های دخترم را شنیدم وقتی می‌خواستم به اتاق بروم مرد و زن جوان مرا گرفتند و با تهدید اسلحه وادارم کردند هرچه پول و طلا در خانه داریم به آن‌ها بدهم.

 

من هم از ترس جانمان این کار را کردم. بعد هم سارقان از خانه خارج شدند، اما من شروع به داد و فریاد کردم و همسایه‌ها به کمکم آمدند و توانستیم زن جوان را دستگیر کنیم، اما دو مرد مسلح فرار کردند. بدین ترتیب دقایقی بعد مأموران پلیس راهی محل حادثه شدند و مهرنوش - متهم- را برای بازجویی به اداره آگاهی منتقل کردند.

 

مهرنوش در بازجویی‌ها ضمن اعتراف به سرقت گفت: یکی از بستگان دور این خانواده طراح اصلی سرقت بود. او به ما گفت مادر و دختری را می‌شناسد که وضع مالی خوبی دارند. بعد از ما خواست به بهانه خواستگاری به خانه آن‌ها برویم. من و دوستانم هم نقشه‌ای ریختیم و قرار خواستگاری را گذاشتیم. روز حادثه با ظاهری آراسته به خانه آن‌ها رفتیم. دقایقی بعد همدستم دختر جوان را به بهانه صحبت به اتاق برد و دست و پایش را بست ما هم مادرش را وادار کردیم برای نجات دخترش هر چه پول و طلا دارد به ما بدهد. اما اسلحه هایمان قلابی بود.

 

بدین ترتیب با اعتراف‌های زن جوان کارآگاهان رد پای دو سارق متواری را در یکی از روستا‌های تنکابن شناسایی وآن‌ها را دستگیر کردند. این متهمان دربازجویی‌ها لب به اعتراف گشوده وبه جرم خود اعتراف کردند. همچنین اموال سرقتی ویک قبضه کلت کمری قلابی نیز ازآن‌ها کشف وضبط شده است. تحقیقات بیشتر در این پرونده ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار