آیا تهدید کردن جرم است؟-راهبرد معاصر
پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس رئیس سازمان نظام پزشکی: اتحاد بین طب سنتی و مدرن منافع برخی را به خطر می‌اندازد دستور جدید وزیر علوم به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور

آیا تهدید کردن جرم است؟

یک وکیل پایه یک دادگستری درباره جرم بودن تهدید کردن در ملأعام و مجازات آن در قانون توضیح داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۴ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 16
کد خبر: ۲۲۴۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  بسیاری از افراد برای انجام کار مجرمانه خود به تهدید متوسل می‌شوند و با انجام این کار به دنبال پیش بردن برنامه‌های خود هستند، اما گاهی اوقات این موضوع سبب بروز مشکلات متعددی می‌شود که قانون گذار برای آن جرم انگاری کرده است.

 

مهدیه مقدوری وکیل پایه یک دادگستری در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران درباره تهدید کردن بیان کرد: اگر فردی در ملأعام دیگری را تهدید کند تحت تعقیب قانون و مجازات قرار می‌گیرد.

 

تهدید به صورت نوشتار چیست؟

این وکیل پایه یک دادگستری با اشاره به تهدید به صورت پیام و نوشتاری گفت: اگر تهدید به صورت ارسال پیام باشد فردی که مورد تهدید قرار گرفته باید ادله موجود مانند پرینت پیام‌های خود را به دادگاه صالحه تقدیم کنند.

 

او درباره جرم تهدید کردن اظهار کرد: اگر تهدید در ملأعام و با حضور شاهدان باشد جرم است و قانون برای آن جرم انگاری کرده است.

 

مقدوری ادامه داد: هم جزای نقدی و هم حبس از جمله جرایمی است قانون برای مجرم تهدید کننده در نظر گرفته است.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار